P Pooooooy کاربر اخراج شده کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 153 پسندها پسندها 0 امتیازها امتیازها 16 سکه 0 1/16/24 #561 hazn_m گفت: نه بتون زدم:/ اوف اره خیلی تا حدودی هم موفقم دوست داری یکم این اعتماد به نفس منو خورد کنی؟:/ کلیک کنید تا گسترش یابد... اره خیلی مزه میده عمرا بتونی دوست داری با من جر و بحث کنی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
hazn_m گفت: نه بتون زدم:/ اوف اره خیلی تا حدودی هم موفقم دوست داری یکم این اعتماد به نفس منو خورد کنی؟:/ کلیک کنید تا گسترش یابد... اره خیلی مزه میده عمرا بتونی دوست داری با من جر و بحث کنی
H hazn_m کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 75 پسندها پسندها 1 امتیازها امتیازها 6 سکه 0 1/16/24 #562 Pooooooy گفت: سقف نریزه باوا خیر اصن دوست ندارم دوست داری منو عصبی کنی کلیک کنید تا گسترش یابد... نه بتون زدم:/ اوف اره خیلی تا حدودی هم موفقم دوست داری یکم این اعتماد به نفس منو خورد کنی؟:/ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
Pooooooy گفت: سقف نریزه باوا خیر اصن دوست ندارم دوست داری منو عصبی کنی کلیک کنید تا گسترش یابد... نه بتون زدم:/ اوف اره خیلی تا حدودی هم موفقم دوست داری یکم این اعتماد به نفس منو خورد کنی؟:/
P Pooooooy کاربر اخراج شده کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 153 پسندها پسندها 0 امتیازها امتیازها 16 سکه 0 1/16/24 #563 hazn_m گفت: نه عزیز چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است؟:/ دارم دیگه دوست داری خیلی شاخ بازی دراری؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... سقف نریزه باوا خیر اصن دوست ندارم دوست داری منو عصبی کنی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
hazn_m گفت: نه عزیز چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است؟:/ دارم دیگه دوست داری خیلی شاخ بازی دراری؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... سقف نریزه باوا خیر اصن دوست ندارم دوست داری منو عصبی کنی
H hazn_m کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 75 پسندها پسندها 1 امتیازها امتیازها 6 سکه 0 1/16/24 #564 Pooooooy گفت: اره دوست دارم دوست داری فکر کنی خیلی خاطر خواه داری کلیک کنید تا گسترش یابد... نه عزیز چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است؟:/ دارم دیگه دوست داری خیلی شاخ بازی دراری؟ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
Pooooooy گفت: اره دوست دارم دوست داری فکر کنی خیلی خاطر خواه داری کلیک کنید تا گسترش یابد... نه عزیز چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است؟:/ دارم دیگه دوست داری خیلی شاخ بازی دراری؟
P Pooooooy کاربر اخراج شده کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 153 پسندها پسندها 0 امتیازها امتیازها 16 سکه 0 1/16/24 #565 hazn_m گفت: آره اینجوری کمتر کسی میاد سمتم:/ دوست داری وانمود کنی همه چیو میدونی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... اره دوست دارم دوست داری فکر کنی خیلی خاطر خواه داری آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
hazn_m گفت: آره اینجوری کمتر کسی میاد سمتم:/ دوست داری وانمود کنی همه چیو میدونی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... اره دوست دارم دوست داری فکر کنی خیلی خاطر خواه داری
H hazn_m کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 75 پسندها پسندها 1 امتیازها امتیازها 6 سکه 0 1/16/24 #566 Pooooooy گفت: اره اره دوست داری وانمود کنی ادم خشکی هستی کلیک کنید تا گسترش یابد... آره اینجوری کمتر کسی میاد سمتم:/ دوست داری وانمود کنی همه چیو میدونی؟ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
Pooooooy گفت: اره اره دوست داری وانمود کنی ادم خشکی هستی کلیک کنید تا گسترش یابد... آره اینجوری کمتر کسی میاد سمتم:/ دوست داری وانمود کنی همه چیو میدونی؟
P Pooooooy کاربر اخراج شده کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 153 پسندها پسندها 0 امتیازها امتیازها 16 سکه 0 1/16/24 #567 hazn_m گفت: اره خب ادما از بدو تولد نچسب نیستن آدما این کارو باهاشون میکنن:/ هوش بالایی داری؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... اره اره دوست داری وانمود کنی ادم خشکی هستی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
hazn_m گفت: اره خب ادما از بدو تولد نچسب نیستن آدما این کارو باهاشون میکنن:/ هوش بالایی داری؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... اره اره دوست داری وانمود کنی ادم خشکی هستی
H hazn_m کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 75 پسندها پسندها 1 امتیازها امتیازها 6 سکه 0 1/16/24 #568 Elena گفت: ندارم خلاقیت داری؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... گاهی خودنویس ؟ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
E Elena مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 1,610 پسندها پسندها 146 امتیازها امتیازها 133 سکه -4 1/16/24 #569 hazn_m گفت: اره خب ادما از بدو تولد نچسب نیستن آدما این کارو باهاشون میکنن:/ هوش بالایی داری؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... ندارم خلاقیت داری؟ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
hazn_m گفت: اره خب ادما از بدو تولد نچسب نیستن آدما این کارو باهاشون میکنن:/ هوش بالایی داری؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... ندارم خلاقیت داری؟
H hazn_m کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 75 پسندها پسندها 1 امتیازها امتیازها 6 سکه 0 1/16/24 #570 Pooooooy گفت: اسمت کوردی بود نه مادرم کورده نفرت داری از کسی کلیک کنید تا گسترش یابد... اره خب ادما از بدو تولد نچسب نیستن آدما این کارو باهاشون میکنن:/ هوش بالایی داری؟ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
Pooooooy گفت: اسمت کوردی بود نه مادرم کورده نفرت داری از کسی کلیک کنید تا گسترش یابد... اره خب ادما از بدو تولد نچسب نیستن آدما این کارو باهاشون میکنن:/ هوش بالایی داری؟