طنز - دانش آموزانه -

‏ما یه تولد رفتیم کیکو برداشتم بزنم تو صورتش، همه ریختن سرم وای نکن نه تو رو خدا گفتم بابا چتونه من همیشه اینکارو میکنم حال میده گفتن اره ولی این تازه بدنیا اومده​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏بچه که بودیم منو داداشم پول جمع کردیم واسه مامانم دمپایی طبی خریدیم که خوشحالش کنیم، فرداش منو داداشم دعوا کردیم با همون دمپایی کتکمون زد​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏به استادم پیام دادم لینک گروهو میفرسید؟ گفت تربیت داری؟ گفتم استاد بی ادبی کردم مگه؟ گفت اسکل میگم تربیت بدنی داری یا ورزش.​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
خوبی کلاس ۸ صبح دانشگاه هنر اینه که نیاز نیست قبلش آماده شی، همونجوری که از خواب بیدار شدی میری سر کلاس، تازه خوشتیپ هم به نظر میای.​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏من انقدر تباه بودم که رو سوباسا کراش داشتم بعد بابا لنگ دراز دیدنی از جرویس خوشم میومد احساس میکردم دارم به سوباسا خیانت میکنم​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
شماهم هر وقت خونتون خالی میشه چند بار مامان باباتون و صدا میزنید که مطمئن بشید نیستن یا فقط من مشکل دارم؟​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ولی بهترین معلم اون دوستت بود که کلِ کتابو تو بیست دقیقه قبل از امتحان بهت یاد میداد​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏دانشگاه که حضوری بشه آمار جفت گیری به شدت بالا میره، فکر کن یه مشت بالقوه، بعد از دو سال، یهو بالفعل بشن
‏عین شاباش رو هوا همدیگرو میگیرن​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏مامانم:
هیچوقت دروغ نگو کار خیلی بدیه!
همچنین مامانم ساعت ۷ صب:
پاشو ساعت ۱۱عه!​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏الان باید یه بچه ۴ساله میبودم و این گریه زاریمو مینداختم گردنِ پسر همسایه که توپشو زده زیر بغلش و گفته توپ ماله منه، تو حق بازی نداری. نه اینکه قراره دانشگاه حضوری بشه.​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین