طنز - دانش آموزانه -

‏فکر کردن به اینکه یه مدت دیگه میگیم کاش برگردیم به اون دوران که کلاس‌ها آنلاین بود روحمو آزار میده.​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
حالا که داره دانشگاه ها حضوری میشه، نمیشه تخت ها رو برد سر کلاس؟ جدی من فهمیدم روی تخت بار علمیم چندبرابر بیشتر از حالت نشسته روی صندلیه​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
حضوری شدن دانشگاها بعد اینهمه مدت بعیده به این راحتی شدنی باشه. باید دونه دونه از در خونه ها عملیات زنده گیری انجام بدن بندازن قفس ببرن سر کلاس ها ازاد کنن.​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏انشاالله من تا ۱۵ آبان شوهر میکنم، اقامون دیگه اجازه نمیده برم دانشگاه​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏حالا که دانشگاه داره حضوری میشه بگید کسی ماسک هم نزنه. من رو یه دختر کراش داشتم رفتم بهش گفتم بعد که ماسکشو درآورد از منم زشت تر بود. میدونید از من زشت تر ینی چی؟​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
شما رو نمیدونم ولی مامان بابای من فک میکنن تنها کسی که تو دنیا همش تو اتاقشه، خیلی خوب درس نمیخونه، سرش تو گوشیشه همش و لپ تاپش بیخودی روشنه منم​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
شمام وقتی دبیرستانی بودین با آهنگ "سرگرمی تو شده بازی با این دل من" از چاووشی و یگانه فاز جدایی میگرفتین درحالیکه سینگل بودین؟​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏تو مدارس دخترونه میگن خانومم تو مدارس پسرونه چی میگن؟ آقایی؟​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
دلم لک زده واسه آبخوری‌های حیاط مدرسه و اون حسی که بعد کلی دویدن و بازی داری نفس نفس می‌زنی و با کف دست آب میخوری​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اون لحظه بیرون اومدن از سالن امتحانات بعد از آخرین امتحان نهایی توی دوران دبیرستان.​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین