طنز - دانش آموزانه -

‏اینه ی توالت : تو خوشگلی
دوربین گوشیم : اصلا حرفشم نزن
فیلتر اسنپ چت: عجب داف حقییی​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
واقعا نمیدونم خاصیت گروه های دانشگاهی جز اینکه پیامو سین کنن ولی جواب همدیگه رو ندن
دیگه چیه؟​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏اره شکست عشقی بده ولی تا حالا شده موقعه ی حل کردن یه مسئله ی ریاضی از شدت سخت بودنش گریت بگیره؟​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏اگه یه استاد نمیتونه همه درسا رو تدریس کنه پس یه دانشجو چطوری میتونه همه درسا رو یاد بگیره ؟ واقعا نمیفهمم چرا عدالت رو رعایت نمیکنین​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏همکلاسی های دبیرستانم‌و فقط واسه این تو اینستاگرام نگه داشتم که مسخرشون کنم.​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
یا شوخی با بچه ها رو شروع نکن یا شروع کردی نمیشه و نمیتونم و خسته‌م تازه از سر کار برگشتم و تروخدا گوشیمو ننداز تو ظرف سوپ نداریم.​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏نوشته مغز انسان میتونه تو خواب معادلات ریاضی رو حل کنه. من تو بیداری چنتا عدد کنار هم میبینم تشنج میکنم بعید میدونم تو خواب بتونم چیزی رو حل کنم​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
من خودم هروقت میخواستم گام به گام بخرم به خودم میگفتم "تموم تلاشتو بکن اگه بلد نبودی برو سراغش" بعد یه ساعت مونده به مدرسه رفتنم همه جوابا رو از روش مینوشتم​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏شکست عشقی رو اولین بار تو دانشگاه خوردم. از یه دختره خوشم میومد کل ترم‌ داشتم تمریناش رو انجام میدادم، ترم که تموم شد گفتم میشه بریم یه قهوه بخوریم؟ گفت متاسفانه امروز نمیتونم، باید برم خونه مادر شوهرم​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏هوا شبیه وقتایی که از کلاس زبان برمیگشتی خونه و هنوز تمرینای ریاضی فردا رو حل نکرده بودی​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین