طنز - دانش آموزانه -

تو خوابگاه پسرا هر ساعت از شبانه روز بری توی آشپزخونه، یه نره خر با رکابی و شلوارک؛ سیگار بدست داره سیب زمینی سرخ میکنه​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏ریاضی رو فقط وقتی که دارم پول میشمارم دوستش دارم..​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏حالا درسته من تو دبیرستان ۲۷۶ بار عاشق شدم ولی بنظرتون کارِ حافظ درسته هربار بهم گفت به وصالش میرسی؟​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اینکه اتاقم رو مرتب میکنم همیشه برای این نیس که آدم منظمی ام
فقط نمیخام جاساز هام پیش مامانم لو بره​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
امروز مدرسه ها تعطیل بود، صبح خواهر زادم که تازه رفته مدرسه رفته بزور مادرشو بیدار کرده که یالا پاشو، مامانش گفته چی شده مگه، گفته ببین بقیه روزهای هفته که من رو بیدار میکنی میگی پاشو کلاس داری من چی میکشم:‌)))​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏واسه بچه آیندم خیلی ناراحتم چون انقد ریاضیم افتضاحه که هیچ جوره نمیتونم کمکش کنم و شب امتحان دوتایی باهم میشینیم زار میزنیم‌:‌(​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏من می‌دونم هر بلایی که الان داره سرم میاد بخاطر نمازایی که بدون وضو توی دبیرستان خوندم​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏تنها کمکی که مدرک تحصیلی بهتون میکنه اینه که متوجه میشید با مدرک هیچ جا نمیشه کار پیدا کرد و باید دنبال پارتی باشی​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏شماهم وقتی میخواید درس بخونید همه دوستاتون زنگ میزنن میگن بریم بیرون؟​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏من:
خیلی به کلاس زبان احتیاج دارم، باید بهترین استاد زبان رو پیدا کنم و فشرده تمرین کنم

همچنین من:
کاش این جلسه رو استاد زنگ بزنه کنسل کنه. کاش برقا بره. کاش یادش بره من شاگردشم و به یه نفر دیگه زنگ بزنه. کاش کلاه بردار شه پولمو بخوره و دیگه کلاس تشکیل نشه هیچوقت​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین