طنز - دانش آموزانه -

‏من: دوست دارم با دوس دخترم درس بخونم و پیشرفت بکنم تا بتونیم باهم مهاجرت کنیم.

‏دوست دخترم: نائنگی میقولی؟​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏ هنوزم وقتی با دوستام یه جا میخوایم بریم شب قبلش خوابمون نمیبره تا صبح انگار از طرف مدرسه میخوایم بریم اردو:‌)))))))))))))))​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بابام هنوز معتقده من یکم دیگه تلاش کنم میتونم دانشگاه رو ۷ ترمه تموم کنم. فقط نمیدونم چجوری باید بهش بگم که من الآن ترم ده هستم؟​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
یه لحظه با شلوارک میرم اشغال هارو بزارم تو کوچه اون تایم میشه شلوغ ترین زمان همه همسایه ها حتی معلم دوران دبستانمم منو میبینه وایمیسه احوال پرسی .. من دیگه فردا شب با کت و شلوار آشغال میبرم​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اول دبیرستان معلم ادبیاتم جلو همه زد تو گوشم و این مهم‌ترین فعالیت من در عرصه شعر و ادب پارسی بود​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏معلم پرورشی راهنمایی ما می‌گفت زمان جوونیش چند بار توی مسابقات کشتی، تختی رو بلند کرده و دور سرش چرخونده! حتی یه بار سرکلاس گریه کرد که شاید دلیل خودک*شی تختی همین بوده...یعنی بنده‌خدا بدون اینکه شیشه مصرف کنه، گرفتار عوارض‌ مصرفش شده بود!​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
روزهای پاییز برام همش اینجوریه که انگار کلی سوال ریاضی سخت دارم باید حل کنم ولی بلدشون نیستم فردا هم امتحان دارم.​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
این همه سال رفتم مدرسه هنوز فلسفه معلم پرورشی و شورای مدرسه رو نفهمیدم​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏از تفاوت بین دختر و پسر همینقدر براتون بگم که دوتایی میرن دانشگاه پرستاری میخونن، بعد دختره میره سرکار 9 میلیون حقوق میگیره، پسره باید بره خدمت سربازی​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اسکویید گیم فقط اونجا که باید وقتی معلم پشتش به تو بود ساندویچتو میخوردی​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین