نویسندگان •●دقایقی با رمان‌های خاصِ انجمن●•

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع RIWAN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام به‌همگی
تا به‌حال پیش اومده که یک یا جندین رمان انجمن رو به طور جدی دنبال کرده باشید؟ و ایده و طرز نگارشش به دلتون نشسته باشه؟
در این تاپیک می‌خوایم یک معرفی کلی از رمان‌هایی که در انجمن هستن و ایده‌ و طرز نگارششون به دلمون نشسته بگیم!
با ما همراه باشید**

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Zizi
سلام به‌همگی
تا به‌حال پیش اومده که یک یا جندین رمان انجمن رو به طور جدی دنبال کرده باشید؟ و ایده و طرز نگارشش به دلتون نشسته باشه؟
در این تاپیک می‌خوایم یک معرفی کلی از رمان‌هایی که در انجمن هستن و ایده‌ و طرز نگارششون به دلمون نشسته بگیم!
با ما همراه باشید**
بیشترِ رمان‌های انجمن واقعا ارزش آنلاین خوندن رو داره و انتخاب بینشون سخته:‌)
مثل:
اتش خزان، یخ‌زده، من دیابلو هستم، توکیو، خون مایه‌ی حیات من، دلبر دل مرده، اپیزود اخر، خنیاگر و...^^

آخرین ویرایش توسط مدیر:
رمان منتقمی از جنس شیشه
و اپیزود آخر خیلی به دلم نشست 994.gif

آخرین ویرایش توسط مدیر:
رمان دلبر دل‌مرده، دریای خمود، تمنای عشق و... خیلی قشنگن و موضوعات جالبی دارن و من به شخصه واقعا خیلی دوستشون دارم =)

آخرین ویرایش توسط مدیر:
انحطاط توحش رو دوست داشتم، بخاطر پیرنگی که دنبال می‌کنه و البته نظم و تاثیری که عناصر توی تشکیل پیرنگ نقش داشتن هم بی تاثیر نیست.

آخرین ویرایش:
لطفا یک معرفی نامه کوچک هم از این رمان‌ها بنویسید?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
من از رمان سماحت خیلی خوشم اومد.
@Madiheh

آخرین ویرایش توسط مدیر:
رمان دریای خمود، توکیو، مگانور، خون مایه‌ی حیاط من، سیاره‌ی سرخ و...
این‌ها جزو بهترین‌ها بودن به نظرم و مطمئنا خیلی رمان‌های جذاب دیگه هست که من هنوز نخوندم... .

آخرین ویرایش توسط مدیر:
رمان ریای دریایی که اسم تاپیکش گروه دومه
کافه نویسندگان فوق العاده با کیفیت و با ایده‌های نو و جدیده و ژانرشم تخیلیه و جزو معدود رمان های دلنشینیه که توی این ژانر من خوندم.
نویسنده هم تارائه @TARA_

آخرین ویرایش توسط مدیر:
رمان چاهخو به شدت برام جذاب بود و همچنین فضای بسیار دلنشینی داشت که خواننده رو تحت تاثیر قرار می‌داد? حس حال رمان به کل عجیب بود که همین باعث میشد با خوندن یه پارت متوجه سطح فوق العاده قلم نویسنده بشیم.
@آتـریـسـا

آخرین ویرایش توسط مدیر:
رمانِ تابان، یه رمانی که واقعا به دلِ همه میشینه، به شخصه خیلی دوسش دارم و دنبالش می‌کنم.
@الماس

آخرین ویرایش توسط مدیر:
رمان غاشیه... فوق العاده زیبا و جذاب بود، پیشنهاد میکنم حتما بخونید چون جز معدود رمان‌هایی بود که توی این ژانر به دلم نشست??

@نیـاز @Mohadeseh.jh

آخرین ویرایش توسط مدیر:

RIWAN

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
3,722
پسندها
پسندها
1,561
امتیازها
امتیازها
323
رمان لغزش که عالی بود... بسیار زیبا من قوت قلم نویسنده رو تحسین میکنم
توصیفات، فضا سازی، شخصیت پردازی رمان همه و همه کنار هم جمع شدن تا رمان فوق العاده و خیلی خیلی زیاد زیبا بشه?

@ناسـور

آخرین ویرایش توسط مدیر:
استاد آرتیست
اثر @mr dark

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: mr dark
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین