zhinazhina عضو تأیید شده است. مدیر روابط عمومی + مسابقات پرسنل مدیریت مدیر روابط عمومی مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی ژورنالیست کپیـست نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی پشتکار خوب حمایت محبوب مدیر رسمی مدیر روابط عمومی برتر سال نوشتهها نوشتهها 1,116 پسندها پسندها 7,382 امتیازها امتیازها 388 سکه 1,407 6/25/25 #231 اون قسمت تاریخ هستیم که نسل بعد میذارن چهار صبح بخونن.
zhinazhina عضو تأیید شده است. مدیر روابط عمومی + مسابقات پرسنل مدیریت مدیر روابط عمومی مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی ژورنالیست کپیـست نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی پشتکار خوب حمایت محبوب مدیر رسمی مدیر روابط عمومی برتر سال نوشتهها نوشتهها 1,116 پسندها پسندها 7,382 امتیازها امتیازها 388 سکه 1,407 6/25/25 #232 خاورمیانه خیلی غیرقابل پیشبینیه. ممکنه نیم ساعت دیگه سازمان سنجش با طالبان وارد جنگ بشه.
(SINA) تدوینگر آزمایشی ویراستار کپیـست رمانخـور نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی پرسنل کافهنـادری محبوب نوشتهها نوشتهها 784 پسندها پسندها 3,558 امتیازها امتیازها 338 سکه 1,737 7/1/25 #233 وضعیت ملت این روزا: — مغزم: باید بخوابی، فردا کلی کار داری — قلبم: آروم باش، همه چی درست میشه — معدهم: میتونیم یه تیکه نون خشک بخوریم — من: ساعت ۲:۵۸ صبح نشستم دارم بررسی میکنم که اگه تو یخچال فقط خیار و سس فرانسوی باشه، آیا این قانونیه که بهش بگم "سالاد"؟
وضعیت ملت این روزا: — مغزم: باید بخوابی، فردا کلی کار داری — قلبم: آروم باش، همه چی درست میشه — معدهم: میتونیم یه تیکه نون خشک بخوریم — من: ساعت ۲:۵۸ صبح نشستم دارم بررسی میکنم که اگه تو یخچال فقط خیار و سس فرانسوی باشه، آیا این قانونیه که بهش بگم "سالاد"؟