اختصاصی [پیشنهادات و نظرات]

با سلام
لطفا ترتیبی بدین که سایز قلم به دلخواه مخاطب تغییر کنه و بزرگ و کوچک بشه که مطالعه راحت‌تر پیش بره
درود
ممنونم از پیشنهادتون
درصورتی که امکانش وجود داشته باشه حتما

با سلام
اگر هر صفحه از رمان ده پارت باشه بجای بیست پارت بهتر

چون در زمان خواندن پشت هم شاید وقت نشه و کلا میوندبیست پارت گم میشه
به علاوه که یکمم طولانی به نظر میرسه ولی ده پارت معقولتره

سلام
به نظرم خیلی خوب میشه اگه چند فونت جدید و متنوع مثل فونت «کودک»، «گندم» و... به امکانات نوشتاری اضافه بشه. این کار به جذابیت بصری نوشته‌ها کمک زیادی می‌کنه.
و اگه بشه تالارهای مختلفی مثلا جایی واسه معرفی گونه‌های گیاهی، جانوری، حیات‌وحش یا تالاری برای معرفی گیم و بازی های کامپیوتری و... هم ایجاد بشه.
اینطوری کاربرای علاقمند به موضوعات خاص‌تر جذب میشن و هم فضای انجمن متنوع‌تر میشه.

با سلام
اگر هر صفحه از رمان ده پارت باشه بجای بیست پارت بهتر

چون در زمان خواندن پشت هم شاید وقت نشه و کلا میوندبیست پارت گم میشه
به علاوه که یکمم طولانی به نظر میرسه ولی ده پارت معقولتره
درود

با ادمین و کادر ارشد مشورت میکنم در صورت موافقت این تغییر اعمال خواهد شد

سلام
به نظرم خیلی خوب میشه اگه چند فونت جدید و متنوع مثل فونت «کودک»، «گندم» و... به امکانات نوشتاری اضافه بشه. این کار به جذابیت بصری نوشته‌ها کمک زیادی می‌کنه.
و اگه بشه تالارهای مختلفی مثلا جایی واسه معرفی گونه‌های گیاهی، جانوری، حیات‌وحش یا تالاری برای معرفی گیم و بازی های کامپیوتری و... هم ایجاد بشه.
اینطوری کاربرای علاقمند به موضوعات خاص‌تر جذب میشن و هم فضای انجمن متنوع‌تر میشه.
درود

فونت رو بالاتر هم عرض کردم که باید افزونه آپدیت بشه و دست ما نیست،یعنی اضافه کردنی نیست

اما در خصوص تالارها، تقریبا سه سال تالارهای عمومی موجود بودن اما دریغ از یک مخاطب.‌
برای همین تصمیم به حذفشون گرفتیم.
حقیقتا وجودشون هیچ تاثیری روی جذب مخاطب نداشت.

با سلام
تاپیک هایی که پست زیاد دارن و چند صفحه هستند شماره صفحات در پایین میاد
چه خوب می‌شه اگر در بالای تاپیک هم شماره صفحه باشه که نخوایم ۲۰ تا پارت بیایم پایین تا بزنیم صفحه دلخواه

در ارتباط با پیشنهادی که قبلا گفتم در مورد سایز قلم که بزرگ و کوچک بشه،
اگر همچین چیزی نبود حداقل سایز قلم بیشتر باشه
مثلا ۲۲
اکثریت با موبایل میان
کور شدیم تا رمان رو تموم کنیم

در ارتباط با پیشنهادی که قبلا گفتم در مورد سایز قلم که بزرگ و کوچک بشه،
اگر همچین چیزی نبود حداقل سایز قلم بیشتر باشه
مثلا ۲۲
اکثریت با موبایل میان
کور شدیم تا رمان رو تموم کنیم
حقیقتا سایز ۲۲ زیبایی بصری نداره بنظرم اما باز هم با @دیـوادیـوا عضو تأیید شده است. مشورت میکنم ببینم نظر ایشون چیه

عقب
بالا پایین