همگانی [ پاکت‌نامه کافه نویسندگانی‌ها ]

سلام

شب دراز است و دلتنگی، چون موج بر ساحل جان می‌کوبد. اما از پس این شب تاریک، نور امیدی سوسو می‌زند که از درونت حیات می یابد.

بسان کوه، استوار و چون صخره، پایدار باش. مبادا طوفان‌ روزگار، قامت استوارت را خم کند. تو را قدرتی نهان است که از هر سختی، قوی‌ترت می‌سازد.

دلتنگی، آغاز رسیدن است و انتظار، راه رسیدن به اوج.
شکست ناپذیر باش.

از طرف کسی که بودنش، در گرو پیروزی توست،

آوین

سلام

غروب جمعه است و سکوت سنگین‌تر از همیشه بر دلم نشسته.
همین که یادت می‌کنم انگار نوری در دوردست‌ها روشن می‌شود که نوید روزهای بهتر را می‌دهد.
تا آن روز، همین دلتنگی شیرین، تسکین لحظه‌های تنهایی‌ام باشد.

آوین

سلام

همواره شما را در شمار فرشتگان سکون و آرامش دیده‌ام که حضورشان، تلاطم درونی را فرو می‌نشاند.

ظاهراً در ترجمان کلمات، خطایی رخ داده که پرده‌ای از سوءتفاهم میان آنچه در قلب می‌گذرد و آنچه به گوش و چشم می‌رسد، افکنده. اگر بار سخنم سنگین یا مسیرش نامعلوم به نظر رسیده، عذرخواهم. نیتم، جز ستایش آن سکینت وجودی که در شما سراغ دارم و تعریفش را شنیده بودم، نبوده و نیست.

شاید فرصتی نباشد تا حقیقت آن احساس صادقانه، از پس غبار گفتار، آشکار گردد.

با احترام و تقدیم آرامش،

آوین

"در باغچه قلبم، تنها گل تویی. شکوفه‌های عشقت، عطر آرامش را در دلم پراکنده و هر نگاهت، نغمه‌ای دلنشین است که در سکوت شب‌هایم طنین‌انداز می‌شود. دست‌هایت، پناهگاه امن من است و در آغوشت، تمام دنیا را گم می‌کنم. با تو، هر لحظه، آغاز یک قصه ناب و جاودانه است. تویی که آسمان شب‌هایم را با ستارگان حضورت روشن می‌کنی و معنای عشق را در نگاهت جستجو می‌کنم. دوستت دارم، بیش از آنچه واژه‌ها توان بیانش را داشته باشند."
@رضا❤️

مثل موجی که به ساحل دل می‌زند، عشق تو آرام و پیوسته در وجودم جاریست. هر روز که می‌گذرد، عمیق‌تر از پیش، ریشه‌های احساسم در خاک قلب تو گره می‌خورد. تو همان آسمان آبی هستی که من در آن نفس می‌کشم، همان نوری که راه تاریکم را روشن می‌کند. در پیچ و خم زندگی، دست‌های تو ریسمان نجات من است و در کنار تو، احساس می‌کنم قوی‌ترین و خوشبخت‌ترین انسان دنیایم. لبخند تو، زیباترین موسیقی جهان است که روحم را به وجد می‌آورد. تو را، تمامِ وجودم را، تا ابد دوست خواهم داشت."
@رضا❤️

ببین رفیق حالت بده، بیا پیش خودم:)
حالت خوبه بازم بیا پیش خودم
خودم حواسم بهت هست و
نمی‌ذارم کسی اذیتت کنه اباجی قشنگم:)

می خواهم بدانی که هیچکس نمی تواند جایگزین تو شود. نوع نگاهت، جوری که همیشه می دانی به چه چیزی فکر می کنم، روشی که در زمانی که بیشترین نیاز را دارم در آغوشم گرفتی، و شیوه ای که به من گوش می دهی قیمتی ندارد. تو عمیق تر از چیزی که فکرش را می کردم مرا لمس کردی. دوستت دارم.

@ریحانا*

احساس می کنم همه چیز در زندگی من را به سمت تو سوق داده است. انتخاب های من، دلشکستگی های من، پشیمانی های من. همه چيز. و وقتی با هم هستیم، گذشته من ارزشش را دارد. چون اگر یک کار را متفاوت انجام می دادم، شاید هرگز تو را نمی دیدم

@ریحانا*

گاهی دنبال مقصد یا مبدا نیستیم، گاهی دنبال دلیل و برهان هم نیستیم، گاهی خسته و تشنه هم نیستیم. گاهی فقط میخوایم داستان رو تموم کنیم عزیزِجانِ ساشی!

گاهی فقط به تو فکر می‌کنم و دنیا آرام‌تر می‌شود. صدای خنده‌ات برای قلبم مثل خانه است؛ جایی که هر نگرانی، در نهایت محو می‌شود. اگر عشق یک زبان داشت، من حتماً همان جمله‌ی نگاه تو را بلد بودم. تو آمدی و انگار همه‌ی تکه‌های گمشده‌ی روحم، کنار هم نشستند. دوستت دارم… بی‌صدا، عمیق و تا همیشه.

@رضا❤️

عقب
بالا پایین