همگانی انقدر از نویسنده‌هایی که ... بدم میاد

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Cheat
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
انقدر از نویسنده‌هایی که کلا یه رمان مینویسن باهاش دهن ملتو سرویس میکنن و همه جا اسمشو میگن و شروع میکنن که اره رمان من شاهکاره و فلان بدم میاد

انقدر از نویسنده‌هایی که خیلی جدی میان اثر تاریخی مینویسن بعد همه ماجراها و شخصیت‌ها رو از خودشون درمیارن و گند میزنن تو کل تاریخ اون کشور بدم میاد/: یهو یه کارکتر من‌ درآوردی از رمانای کلکلی برمیدارن جای عمارت آرشام تهرانی میفرستنش کاخ هخامنشیان میگن کوروش کبیر عاشق این بوده/: بس کن دلقک

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mansi
راستش من از کسی بدم نمیاد چون کسی رو قضاوت نمی‌کنم.
ولی کسایی که( مخصوصا زنها) رمان‌های زن ستیزانه می‌نویسن گاها باعث می‌شن ناراحت بشم.

اینقدر از هیچی بدم نمیاد که دیگه از اینم داره بدم میاد :|

که تو رمانشو کلیت شخصیت های اصلی و مسئول
در رنج سنی ۱۸ تا ۲۲ سالن
هر چی شخصیته بچه بیچ

نویسنده‌ای که ژانر طنزو صرفا توی نوشتن کلکل و فحش و اینچیزا می‌بینه. در صورتی که به شکل خیلی خیلی بهتر میشه طنز نوشت و به دل مخاطب هم بشینه.

انقدر از نویسنده‌هایی که چون آکادمیک کار کردن فکر میکنن بقیه تو دنیای داستان‌نویسی بندشونن و فقط اینا درست میگن و عالی مینویسن بدم میاد/:

انقدر از نویسنده هایی که انتقاد پذیر نیستن بدم میاد. نویسنده تا آخر عمرش در حال یادگیریه. و همیشه پر از ایراد های ریز و درشتی که خودش متوجهش نیست و فقط یه مخاطب یا ويراستار متوجهش می شه. متنفرم از اونایی که حتی دلشون نمی خواد یه کلمه از نوشته هاشون رو تغییر بدن. جهان نویسندگی جهان تغییر و اصلاحه.

عقب
بالا پایین