نقد کاربر دلنوشته ژالان اثر محمد یاسین نصرتی

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع آیکان
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیکان

نویسنده نو‌قلم
میکسر
نویسنده نوقلـم
خون‌آشـام
مقام‌دار برتر سال
243
پسندها
پسندها
2,305
امتیازها
امتیازها
183
به نام خالق عشق

سلام یاسین جان
امیدوارم که خوب باشی یه سری نکات رو دوست داشتم بهت بگم

زبان این دلنوشته عاطفی و شاعرانه است. استفاده از توصیف‌های قوی و استعاره‌های زیبا، حس عمیق عاشقانه و درد دلتنگی رو به خوبی منتقل می‌کنه. عباراتی مانند «اشک‌هایم مانند مرواریدهای سفید» و «عطرت گویی با کالسکه‌ای از سوی بهشت» احساساتی گیرا و تصویری خلق می‌کنه.
موضوع اصلی دلنوشته عشق و دلتنگی است. شما با کنش‌ها و احساسات مختلف از قبیل شوق، حسرت، امید و ناامیدی دست به آفرینش تصاویری از عشق می‌زنید. این تنوع در احساسات، خواننده را با سفر احساسی نویسنده همراه می‌سازد. از طرفی، توصیف لحظات عاشقانه و لحظات غم‌انگیز، نمایی جامع از عشق و درد رو به نمایش می‌گذاره.
در این دلنوشته، احساسات به وضوح و عمیق بیان شده و تصاویر و توصیف‌ها نه تنها تجربه عاطفی نویسنده را به تصویر می‌کشن، بلکه می‌تونن خواننده رو نیز به فکر وادارند و احساساتی مشابه رو در او برانگیزند. لحظات توصیف شده در دلنوشته، مانند گریه و رقصیدن، از عناصر کلیدی هستند که عمق احساسات را به تصویر می‌کشند.
توصیف‌های زنده و هنرمندانه: توصیف‌های قوی باعث می‌شود که خواننده بتواند احساسات رو به خوبی درک کنه و به تصویر بکشه.
تنوع احساسات: احساسات متنوع و تضادها در عشق، عمق و پیچیدگی آن رو به تصویر می‌کشن.
تصاویر شاعرانه: استفاده از استعاره‌ها و تمثیل‌ها باعث زیباتر شدن متن و جذابیت اون میشه.
تکرار احساسات: در برخی بخش‌ها، تکرار احساسات می‌تونه موجب کاهش اثرگذاری بشه. اگرچه تاکید بر درد و دلتنگی قابل فهم است، اما بعضی توصیف‌ها می‌توانستند با تنوع بیشتری همراه باشند.
عدم تنوع در داستان: اگرچه دلنوشته‌ها معمولاً در بیان احساسات موفق هستند، اما گاهی می‌توانست با افزودن داستانی مختصر یا زمینه‌ای قوی‌تر، جذاب‌تر شود.
از خودش لذت بردم. موفق باشی.

سلام☕
وقتت بخیر

دلنوشتت به نظرم مطلوب بود، از خوندش پشیمون نشدم و
به نظرم یک سری مواردی بود که رعایت و اصلاحشون کنی بهتره
اول مقدمه هست
به نظرم مقدمه کلا تغیر بده
مقدمه باید چکیده ای از احساسات بکار رفته در دلنوشته باشه، به نظرم جمله اول خصوصا زیاد جالب نبود
برای یک مقدمه تو باید متنی بنویسی که به عنوان سرآغاز دلنوشتت باشه
چون مقدمه خیلی تاثیر و جذب زیادی داره چرا که به عنوان یک متن جامع از دلنوشته تلقی میشه

تو بعضی از پارت هات از گیومه استفاده کرده بودی
خب گیومه وقتی بکار می‌ره که نویسنده از ارایه تضمین استفاده کنه
ولی تو برای بیان صحبت حالا اون طرف از گیومه استفاده کردی
واقعا نیازی نیست چیزی بذاری

تو رعایت علائم‌نگارشی دقت بیشتری به خرج بده سعی کن از استفاده مکرر فعل پرهیز کنی
و جملاتت رو با استفاده از کلمات متنوع تر مزین میکردی
این جمله بندی صحیح و ساختمان درست جمله در انتقال احساسات خیلی تاثیر داره

ولی خیلی تلاشت کردی که به خوبی منتقل کنی

دلم می‌خواست گوش دهم به حرف‌هایشان، اما درونم در دریایی سیاه دست و پا می‌زد. ای جگرگوشه‌ی من، بگو چه کنم؟! چطور تو را از ذهنم، از قلبم، از سرتاسر وجودم بیرون کنم؟!
ببین اینجا حرف های کی؟ پارت قبل اشاره کرده بودی که می‌گویند
احتمالا منظورت همینه
ولی این دلنوشته هست درسته که دلنوشته باید جامع و متناسب باشه پارت هاش ولی هر پارت مجزا هستش
یعنی اینجا خواننده از خودش می‌پرسه حرفای کی؟!

ملودی در گوشم شروع به خواندن کرد؛ دستانم را مانند پر، پرواز دادم و شروع به رقصیدن کردم. کمی جلو رفتم… یاد اولین دیدارش افتادم.
از این قسمتشم خیلی خوشم اومد

موفق باشی

آخرین ویرایش:
عقب
بالا پایین