اختصاصی ایـــــــــران ، وطــــــــنم ❤️

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
فاصله اصابت چند مخزن سوخت در تهران
تا اصابت به پالایشگاه حیفا

تنها ۲۱ دقیقه

ایرانی؛ به آقایی در جهان سلام کن :)

تاریخ شهادت خواهد داد اولین کشوری که بدون بمب اتم توانست با ابرقدرت نظامی دنیا و ناتو بجنگد و نه تنها تسلیم نشود، بلکه منافع آنرا به خاک بکشد ما بودیم ..

ایران اسلامی، نسخه مدرن ثبات منطقه ای و دفاع تهاجمی را تدوین و طی یک سال، دوبار اجرا کرده..​

img_20260308_171029_291_5t9g.jpg

img_20260308_170808_527_ellb.jpg

بچه هایی که تهران و کرج هستین مراقب باشید، به خاطر حملات به انبارهای نفت و پالایشگاه شهر ری آلودگی نفتی و باران های اسیدی بدی شروع شده.

اطلاعیه دادستانی کل کشور:
اموال آن دسته از ایرانیان خارج‌نشین که با دشمن همصدایی، همراهی و همکاری کنند، طبق قانون مصادره می‌شود.

چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند، نامه‌ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است!

اهل بخارا دو گروه شدند، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدند.

چنگیزخان به آن ها نوشت:
"با همشهریان مخالف بجنگید، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز".
ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...

و در نهایت، گروه مزدوران چنگیزخان پیروز شدند.

اما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!

چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت:
"اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان، به برادرانشان خیانت نمی‌کردند!!"

[مراقب جنگ شناختی باشیم و مواظب باشیم وحدت را از دست ندهیم.]​

عجب لحظه‌ای، عجب صحنه‌ای
مردم درحال خوندن دعای فرج
و انتهای تصویر لحظه بمباران مخزن نفت تهران و روشن شدن آسمان بخاطر شعله‌ور شدن مواد نفتی
و مردمی که هیچ باکی ندارند.

یک عرب زیر این کلیپ نوشته بود:
تريد هذا الشعب ينهزم؟ لا والله... عزيمتهم اقوى من اجسادهم
فکر میکنید این ملت شکست میخورند؟ نه به خدا قسم، عزم و اعتقاد اینها از بدن‌هایشان قوی‌تر است...

📩 متن کامل اولین پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی

🗓 ۱۴۰۴/۱۲/۲۱

+

ابتدائاً باید وضع و موقف خود در باب رای مجلس محترم خبرگان را مختصراً بیان نمایم. این خادم شما سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای همزمان با شما و از طریق سیمای جمهوری اسلامی از نتیجه‌ی رای مجلس محترم خبرگان مطلع شدم.

+

در ادامه لازم است نکته‌ای را که ربط مستقیمی به اصل کلام بنده دارد مورد تاکید قرار دهم.
آن نکته این است که از جمله هنرهای رهبر شهید و سَلف کبیر ایشان، وارد کردن مردم در همه عرصه‌ها و بصیرت و آگاهی دادن مستمر به ایشان و در مقام عمل تکیه بر نیروی آنان بود. ایشان اینطور معنای حقیقی جمهور و جمهوریت را فعلیت بخشیدند و از عمق جان هم به آن معتقد بودند.

اثر واضح این مطلب در این چند روزی که کشور بدون رهبر و بدون فرمانده کل قوا بود دیده شد.
بصیرت و هوشمندی ملت بزرگ ایران در واقعه اخیر و پایمردی و شجاعت و حضورش دوست را به تحسین و دشمن را به حیرت وا داشت.
[این شما مردم بودید که کشور را رهبری و اقتدار آن را ضمانت کردید.]

پیش بینی عجیب وفوق العاده مهم حاج قاسم برای این روزهای ایران

👈بخوانید و برای همه ایرانیان ارسال کنید

✍علی علویان

چندین مرتبه با اصرار و التماس از او خواستم که اجازه بدهد برای نبرد با داعش به سوریه و عراق بروم اما قبول نمی کرد. حتی یک مرتبه و در جلسه او با پیشکسوتان جبهه و جنگ بی اختیار خم شدم و دستش را بوسیدم و دوباره التماسش کردم...، گفت: آخه چرا باور نمی کنی که نیاز به نیرو نداریم...

قانع نشدم و آخر الامر در ایام فاطمیه همان سال که برای شرکت در روضه منزلش(بیت الزهرا سلام الله علیها) به کرمان رفته بودم به سردار حاج حمید شفیعی متوسل شدم و گفتم: سردار تو به حاج قاسم بگو شاید بپذیرد و او هم گفت چون خواسته خودمم هست امشب حتما بعد از پایان مراسم با حاجی صحبت میکنم.

روز بعد حاج حمید را دیدم و جویای صحبت او با حاجی شدم ... نگرانی و ناراحتی را در چهره اش به خوبی می دیدم، حاج حمیدگفت: هم گفتم و هم اصرار کردم، اما از من اصرار بود و از حاج قاسم انکار!! گفتم: حاجی مگه فرق ما و شهید بادپا و شهید الله دادی چیه؟ آخه چرا اجازه نمی دهی؟

و حاج قاسم در پاسخ من فقط به یک جمله بسنده کرد و گفت: حاج حمید! من در سوریه و عراق نیاز به نیرو ندارم، بچه های حشد الشعبی و فاطمیون هستند شمابمانید برای آینده این کشور، ما در داخل روزهای خیلی سختی پیش رو داریم...

و حالا ۱۰ سال از آن روز می گذرد و به گمانم هشدار حاج قاسم دقیقا برای همین روزهای پر التهاب جنگ و روز های پس از شهادت رهبر عزیزمان است که دشمن در کمین نشسته و سخت بدان طمع کرده و منتظر فرصت است تا ضربه کاری خودش را از داخل و توسط مزدوران داخلی اش وارد کند.

پس ای همه کسانی که درد وطن دارید، ای کسانی که درد دین و انقلاب و ناموستان را دارید، امروز دشمن طعم تلخ شکست را در میدان نبرد چشیده است و همه امیدش به جیره خواران و مزدوران داخلی است،امروز رها کردن خیابان، یعنی واگذاری خط مقدم نبرد به دشمن.

یقین بدانید که رمز پیروزی ما در این نبرد سخت، حضور مستمر آحاد ملت در خیابان و میدان است و اطمینان داشته باشید که اثر این حضور دشمن شکن از موشک های خرمشهر و خیبر و عماد قطعا بیشتر و کوبنده تر است.

لطفا توصیه فرماندهان جنگ خصوصا فرمانده هوا فضای سپاه را جدی بگیرید که گفت: خیابان با شما میدان جنگ با ما
که در این پیام حکمتی بزرگ نهفته است.
وَمَا النَّصْرُ إِلَّا مِنْ عِندِ اللَّهِ الْعَزِيزِ الْحَكِيمِ

img_20260314_060428_590_7hpa.jpg

🔴 انجام وظیفه از هر کاری دشوارتر است.

💠 برای تحصیل رضای خدا، یک روز باید راه رفت، روز دیگر باید جنگید و چه بسا که روز سوم باید نانوایی کرد.
برای من هیچ تردیدی وجود ندارد که این نانوایی در محضر خدا بهای جنگیدن دارد.

✍ شهید سید مرتضی آوینی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 65)
عقب
بالا پایین