نقد کاربر رمان شب‌های مرگ| marym

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع marym
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

marym

تدوینگر آزمایشی
منتقد
رمان‌خـور
نویسنده نوقلـم
مقام‌دار آزمایشی
پرسنل کافه‌نـادری
444
پسندها
پسندها
4,516
امتیازها
امتیازها
258
سکه
2,504
عنوان: شب‌های مرگ
ژانر: ترسناک، تراژدی
اثر: مریم‌ فواضلی(marym)
ناظر: @purple moon
خلاصه:
درشب‌های طولانی زمستان، در روستایی ناله‌های زنی که شبانه پشت سرهم بلند میشه؛ اما کسی جرأت نمی‌کرد به پشت سرش نگاه کنه. ته کوچه‌ی قدیمی، خونه‌ی وجود داره که بوی مرگ میده؛ با ورودش به روستا شعله‌های خشم آن زن رو بیشتر کرد.

من رو به آغو*ش بگیر، دلم رو شکوندن اما تو از آن منی؛ من رو نجات بده که برات چتری از امنیتم ولی پر از آهم دخترم.

لینک اثر: https://forum.cafewriters.xyz/threads/40527/

آخرین ویرایش توسط مدیر:
b42f21_25picsart-25-06-12-19-22-03-187-xbqu.jpg

بسم‌تعالی
نویسنده عزیز از شما بابت انتقاد‌پذیری و احترام به نظرات دنبال‌کنندگان رمانتون سپاس‌گذاریم.
خواهش‌مندیم پس از ایجاد تاپیک نقد کاربران مروری بر قوانین ساب نقد کاربران داشته باشید؛
قوانین ساب نقد کاربران

همچنین در صورت بروز هرگونه پرسش یا سوالی می‌توانید در تاپیک زیر مطرح کنید؛
تاپیک جامع پرسش و پاسخ تالار نقد

نویسنده ارجمند شما نیز می‌توانید انتقادات، پیشنهادات و شکایات خود را در تاپیک زیر با ما به اشتراک بگذارید؛
تاپیک جامع انتقادات و پیشنهادات تالار نقد

یاحق
مدیریت تالار نقد

درود نویسنده عزیز و گرامی.
اولین چیزی که نظر خواننده رو جلب می‌کنه، خلاصه هست. خلاصه شما هم قوی نوشته شده و برای ژانر ترسناک مناسبه. دیباچه هم به خوبی نوشته شده.
شروعتون مجذوب کننده هست. شروع با دیالوگ، از نظر بنده یکی از بهترین آغازهاست. فضای داستان رو هم به خوبی القا کردین. فقط این که تو این قسمت
باورم نمیشه، مادرمهربونم تنهام گذاشت! نه، دروغِ و شاید با عاطی نقشه کشیده که منو بکشونه روستا و با داد عاطی به خودم اومدم و با لکنت گفتم:
بهتر بود هکسره رو رعایت می‌کردین تا چشم‌نوازتر بشه.
موفق باشین زیبا. لذت بردم.

عقب
بالا پایین