مشاوره مشاوره‌ی علائم نگارشی

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع مینِرا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
حالا من یه تمرین توصیف بهت میدم، اینو فردا انجام بده ببینیم چطور میشه. یه باغ رو تو فصل زمستون توصیف کن. کمتر از بیست خط نباشه و خالی از احساس هم نباشه لطفا
چشممم

میشه الان بنویسم

حالا من یه تمرین توصیف بهت میدم، اینو فردا انجام بده ببینیم چطور میشه. یه باغ رو تو فصل زمستون توصیف کن. کمتر از بیست خط نباشه و خالی از احساس هم نباشه لطفا
چی شد حال نکردی؟ Dandoon

• grin
واکنش‌ها[ی پسندها]: marym
تونستم فقد ده خط بنویسم

• Like
عیب نداره همون رو بفرست
آسمان، دلش تنگ شده و هوا همچو قلبم سردتر
بود، و هر لحظه می‌بارید. زیر درخت نشستم درخت عاری بود و تنها استخوان‌هاش را در معرض دید قرار گذاشته. زمین گویی پیراهن سفیدی به تن دارد، علف‌ها خشک شده بودند مزاحم زیبایی باغ شدند. خنده‌ی خبیثی زدم، و چاقوی تیزم را به زمین فرو بردم و علف‌ها را قطع کردم و جایش خاکی شد و زمین را مجروح کردم. کم‌کم باد به مه تبدیل شد و زمین از سرما لرزید.

آسمان، دلش تنگ شده و هوا همچو قلبم سردتر
بود، و هر لحظه می‌بارید. زیر درخت نشستم درخت عاری بود و تنها استخوان‌هاش را در معرض دید قرار گذاشته. زمین گویی پیراهن سفیدی به تن دارد، علف‌ها خشک شده بودند مزاحم زیبایی باغ شدند. خنده‌ی خبیثی زدم، و چاقوی تیزم را به زمین فرو بردم و علف‌ها را قطع کردم و جایش خاکی شد و زمین را مجروح کردم. کم‌کم باد به مه تبدیل شد و زمین از سرما لرزید.
خب. خوشگلم خوشبختانه همون طور که می‌بینی اشکال توصیفاتت کم کم داره رفع میشه. ولی ایرادی که تو متن تو دیده میشه دستور زبانه. بذار با اجازت برات تصحیح کنم ببینی

• rose
عقب
بالا پایین