آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است. مدیر روابط عمومی پرسنل مدیریت مدیر روابط عمومی کاربر محبوب ژورنالیست حضور در فعالیت گروهی قدردانی داوری vip فعال بررسی مدیریتی از تالار خانم نمونه بررسی مدیریتی از تالار اقدام شاخص خلاقیت پشتکار خیلی خوب رتبه اول مسابقات طراحی و گرافیست حمایت رتبه دوم مسابقات محبوب مدیر رسمی برتر سال مدیر روابط عمومی نوشتهها نوشتهها 2,374 پسندها پسندها 23,034 امتیازها امتیازها 763 سکه 2,827 دیروز ساعت 15:13 #11 طرح اولیشو چند مدت پیش وقتی توی باغ بودیم از روی کاغذ کوچیک روی بوم منتقل کردم. هیچوقت تجربه کشیدن با جدول و اینا رو نداشتم همیشه خیلی بداهه قلمو رو میکشم روی بوم و شروع میکنم. و یادمه مامان بزرگم هی میگفت چی داری میکشی روم نمیشد نشونش بدم
طرح اولیشو چند مدت پیش وقتی توی باغ بودیم از روی کاغذ کوچیک روی بوم منتقل کردم. هیچوقت تجربه کشیدن با جدول و اینا رو نداشتم همیشه خیلی بداهه قلمو رو میکشم روی بوم و شروع میکنم. و یادمه مامان بزرگم هی میگفت چی داری میکشی روم نمیشد نشونش بدم
آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است. مدیر روابط عمومی پرسنل مدیریت مدیر روابط عمومی کاربر محبوب ژورنالیست حضور در فعالیت گروهی قدردانی داوری vip فعال بررسی مدیریتی از تالار خانم نمونه بررسی مدیریتی از تالار اقدام شاخص خلاقیت پشتکار خیلی خوب رتبه اول مسابقات طراحی و گرافیست حمایت رتبه دوم مسابقات محبوب مدیر رسمی برتر سال مدیر روابط عمومی نوشتهها نوشتهها 2,374 پسندها پسندها 23,034 امتیازها امتیازها 763 سکه 2,827 دیروز ساعت 15:20 #12 خواستم مراحلش رو هم بذارم ولی حوصلم نشد. خلاصه که تهش شد این سایه ها ایراد جزعی داره هنوز کامل نیست ولی فعلا شک دارم سمتش برم که درستش کنم.
خواستم مراحلش رو هم بذارم ولی حوصلم نشد. خلاصه که تهش شد این سایه ها ایراد جزعی داره هنوز کامل نیست ولی فعلا شک دارم سمتش برم که درستش کنم.