نظارت همراه رمان فرجام یک تباهی | ناظر: malihe

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Blu moon
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
دمتم گرم.خودش چکیده‌ رمان بفرستم کلا ایراد نگارشی داره.گاها انقد زیادن نمیشه تو یک بار ویرایش کرد
هرچی از دستتون در بره رو من ویرایش می‌زنم ولی اینایی که شما می‌فرستی معلومه حتی خودت یبار نخوندیشون.
دفع بعد آپلود میکنم ویرایش نهایی رو همینجا میزنم بعد اعلام میکنم
Tea منم همین و می‌خوام. مرسی که تلاش می‌کنی. نخسته!

راهم را به کتابخانه پیش گرفتم همه جا پر از تارهای تنیده شده عنکبوت بود آزادیمان مانند پروانه ای درون تارهایی در چنگال عنکبوت اسیر و زندانی بود برای آزاد کردنش باید ارباب این زندان را از بین میبردم و دیوار های این زندان را فرو میریختم تا به سمت آزادی پر بکشیم و رها شویم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: malihe
این فقط یک پارگراف از قسمت آخر رمانه.همین چند خط کلی خطای ویراستاری داره و ویرایش میخواد.بنظرت اگه خودم نخونم میشه ؟

• unamused
واکنش‌ها[ی پسندها]: malihe
این فقط یک پارگراف از قسمت آخر رمانه.همین چند خط کلی خطای ویراستاری داره و ویرایش میخواد.بنظرت اگه خودم نخونم میشه ؟
چی؟
خب باید بخونید من الان اسکرین بدم چند بار هرپارت رو ویرایش میزنم. اصلا ناظر من یه بارم رمانم و ویرایش نکرده.

b31a03_25Screenshot-2025-08-04-00-27-55-544-com-android-chrome.png

به نام خدا فقط این محتوا ۴۳ بار ویرایش شده! توسط خودم...

آخرین ویرایش:
من وظیفم رو انجام میدم خب، ولی این که من هر نکته رو بگم و ببینم شما بازم داری همونو تکراری می‌کنی بهم برمی‌خوره.

اینکه جدی هستی توی کارت عالیه دمتم گرم ولی اگر من زیادی توی ویراستاری خستت میکنم میتونیم بگیم ناظر رو عوض کنن.هیچ عمدی توی خطاهای من نیست.من راضی نیستم زحمت بدم به کسی🌹.

اینکه جدی هستی توی کارت عالیه دمتم گرم ولی اگر من زیادی توی ویراستاری خستت میکنم میتونیم بگیم ناظر رو عوض کنن.هیچ عمدی توی خطاهای من نیست.من راضی نیستم زحمت بدم به کسی🌹.
ممنون!Deldary
عوض نمی‌کنن. قبلا پیش اومده. میگن خیلی اصرار نکن یا ویرایش بزن یا حساس نشو. smilies
پس اذیتم نکن-2-43-""

• rose
واکنش‌ها[ی پسندها]: hadi.ka
عقب
بالا پایین