دورهمی • محفل سایه‌های هراس‌انگیز شب •

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع -SETAREH-
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
موضوع هر هفته مشخص بشه و بچه‌ها بیاین همکاری تا تاپیک دیده شه، چی؟
هر شب هم میشه ولی خب بعضیا جا می‌مونن ازش
اتفاقا عالیه به نظرم. بینش هم میشه بحث های روزمره هم داشت اما به چیزی شبیه شب نشینی زمان خاص خودش رو داشته باشه خیلی خوبه🫶
بنظرم @سارا مرتضویسارا مرتضوی عضو تأیید شده است. علاقمندها به این تاپیک رو پیدا کنه عالی میشه

اتفاقا عالیه به نظرم. بینش هم میشه بحث های روزمره هم داشت اما به چیزی شبیه شب نشینی زمان خاص خودش رو داشته باشه خیلی خوبه🫶
بنظرم @سارا مرتضویسارا مرتضوی عضو تأیید شده است. علاقمندها به این تاپیک رو پیدا کنه عالی میشه
با زمان خاص هم موافقم
و منتظرم تا زود راه بیوفته اینجا Gops

• fire
واکنش‌ها[ی پسندها]: -SETAREH-
  • cool
واکنش‌ها[ی پسندها]: HIIIS
با این تاپیک یاد میانبر به تباهی افتادم میزنه به سرم یه موضوع ترسناک دیگه رو شروع کنما Mood
cw_1775838419_c2090842.jpg

• heart_eyes
با این تاپیک یاد میانبر به تباهی افتادم میزنه به سرم یه موضوع ترسناک دیگه رو شروع کنما Mood
cw_1775838419_c2090842.jpg
ایول بهت رمان خودته نه؟
چقدر خوبه که چاپش کردی و استقبال می‌کنم از نوشتن جدیدت:)
حتما اونم چاپ میشه و می‌ترکونی بانو.

• tears
ایول بهت رمان خودته نه؟
چقدر خوبه که چاپش کردی و استقبال می‌کنم از نوشتن جدیدت:)
حتما اونم چاپ میشه و می‌ترکونی بانو.
آره عزیزم اولین رمانمه، خیلی دوسش دارم:)
مرسییی از لطف توt-icon12

• heart_eyes
آره عزیزم اولین رمانمه، خیلی دوسش دارم:)
مرسییی از لطف توt-icon12
بهت افتخار می‌کنم بانو
من تو مرحله‌ی تنبلی به سر می‌برم که نمیرم داستانام رو تموم کنم و اگه بخوای یک نصیحت بهم بکنی اون چیه؟

• Love
بهت افتخار می‌کنم بانو
من تو مرحله‌ی تنبلی به سر می‌برم که نمیرم داستانام رو تموم کنم و اگه بخوای یک نصیحت بهم بکنی اون چیه؟
ممنون عزیزم.
منم وسط‌های رمان اینطوری شدم مدت زیادی... بعدش تصمیم گرفتم کتاب‌هایی که هم سبک قلمم هستن رو بخونم. کم کم اون شمع نویسندگی درونم دوباره روشن شد و احساسش سراغم اومد
فقط میتونم بگم وقفه طولانی ننداز بین پارت‌هات و کتاب های هم سبکتو پیدا کن و بخون:)

• heart_eyes
ممنون عزیزم.
منم وسط‌های رمان اینطوری شدم مدت زیادی... بعدش تصمیم گرفتم کتاب‌هایی که هم سبک قلمم هستن رو بخونم. کم کم اون شمع نویسندگی درونم دوباره روشن شد و احساسش سراغم اومد
فقط میتونم بگم وقفه طولانی ننداز بین پارت‌هات و کتاب های هم سبکتو پیدا کن و بخون:)
چون اندکی مودیم کتابایی که می‌خونم الان مودی‌طوره یعنی هم فانتزی می‌خونم هم عاشقانه هم جنایی:/
ولی به خاطر گل روت سعی می‌کنم هم مود رمان خودم بخونم و مرسی ازت:) t-icon12

یک سوال دیگه اینکه جایی تو سایت هم رمانت هست که بتونم بگیرمش؟

• Love
چون اندکی مودیم کتابایی که می‌خونم الان مودی‌طوره یعنی هم فانتزی می‌خونم هم عاشقانه هم جنایی:/
ولی به خاطر گل روت سعی می‌کنم هم مود رمان خودم بخونم و مرسی ازت:) t-icon12
موفق باشی عزیزم، سخت نیست. فقط باید بدونی توی کدومش بهتر عمل میکنی و میتونی وقت بیشتری براش بذاری.
یک سوال دیگه اینکه جایی تو سایت هم رمانت هست که بتونم بگیرمش؟
نه متاسفانه عزیزم... اما تو اپلیکیشن طاقچه فایل الکترونیکش هست♥

• heart_eyes
عقب
بالا پایین