نویسنده عزیز، از اینکه انجمن کافه نویسندگان را برای ارتقای قلم خود و انتشار آثار ارزشمندتان انتخاب کردید، نهایت تشکر را داریم.
لطفا پس از هر پارت گذاری در گپ نظارت اعلام کنید. تعداد مجاز پارت در روز 3 پارت می باشد. در غیر این صورت جریمه خواهید شد.
پس از هر ده پارت، رمان شما باید طبق گفته های ناظر ویرایش گردد وگرنه رمان قفل می شود.
پس از ویرایش هر پستی که ناظر در این تاپیک ارسال کرده است، آن را نقل قول زده و اعلام کنید که ویرایش انجام شده است.
از دادن اسپم و چت بی مربوط جدا خودداری کنید
نویسنده: @HADIS.HPF
ناظر: @دلارامـــ!
لینک تاپیک تایپ:
لطفا پس از هر پارت گذاری در گپ نظارت اعلام کنید. تعداد مجاز پارت در روز 3 پارت می باشد. در غیر این صورت جریمه خواهید شد.
پس از هر ده پارت، رمان شما باید طبق گفته های ناظر ویرایش گردد وگرنه رمان قفل می شود.
پس از ویرایش هر پستی که ناظر در این تاپیک ارسال کرده است، آن را نقل قول زده و اعلام کنید که ویرایش انجام شده است.
از دادن اسپم و چت بی مربوط جدا خودداری کنید
نویسنده: @HADIS.HPF
ناظر: @دلارامـــ!
لینک تاپیک تایپ:
در حال تایپ موضوع 'رمان تمنای عشق | نویسنده hadis hpf'
به ویلا که رسیدیم در عرض شاید یک ساعت و نیم ونوس میرزا قاسمی درست کرد، این دختر آشپز فوقالعادهای بود.
بعد از شام وقتی کنار ساحل جلوی آتیش باهمدیگه نشسته بودیم بهش نگاه کردم.
زندگی ونوس با آرامش و خوشبختی جلو میرفت؛ درست برعکس زندگی من!
گاهی اوقات، بهش حسادت میکنم.
- چرا بهم زل زدی؟
خندیدم و در حالی که با چوبی روی شن خطوط بیمعنی میکشیدم گفتم:
- بعضی وقتها دلم میخواد جای تو باشم.
پوزخندی زد و زیر ل*ب زمزمه کرد.
- من میخوام از عماد طلاق بگیرم.
تکه چوب از دستم افتاد و متعجب نگاهش کردم، ونوس با چشمهای پر از اشک بهم نگاه کرد و گفت:
- من شرمندهی عماد هستم.
مثل یک بمب یهو از...
بعد از شام وقتی کنار ساحل جلوی آتیش باهمدیگه نشسته بودیم بهش نگاه کردم.
زندگی ونوس با آرامش و خوشبختی جلو میرفت؛ درست برعکس زندگی من!
گاهی اوقات، بهش حسادت میکنم.
- چرا بهم زل زدی؟
خندیدم و در حالی که با چوبی روی شن خطوط بیمعنی میکشیدم گفتم:
- بعضی وقتها دلم میخواد جای تو باشم.
پوزخندی زد و زیر ل*ب زمزمه کرد.
- من میخوام از عماد طلاق بگیرم.
تکه چوب از دستم افتاد و متعجب نگاهش کردم، ونوس با چشمهای پر از اشک بهم نگاه کرد و گفت:
- من شرمندهی عماد هستم.
مثل یک بمب یهو از...
- HADIS.HPF
- hadis hpf کاربر انجمن کافه نویسندگان انجمن تایپ رمان انجمن رمان انجمن رمان نویسی کافه نویسندگان انجمن کافه نویسندگان انجمن کافه نویسندگان مرجع اصلی تایپ و دانلود رمان تایپ رمان حدیث پورحسن رمان آنلاین تمنای عشق از hadis.hp کاربر انجمن کافه نویسندگان رمان آنلاین عاشقانه و رئال رمان انلاین تمنای عشق رمان تمنای عشق رمان تمنای عشق از hadis.hp رمان تمنای عشق از hadis.hp کاربر انجمن کافه نویسندگان رمان در حال تایپ تمنای عشق از hadis.hp کاربر انجمن کافه نویسندگان
- پاسخها: 55
- تالار: رمانهای درحال تایپ