مینِرامینِرا عضو تأیید شده است. مدیر تالار مشاوره+ مقاله نویس پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد ناظر اثـر ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح نویسنده نوقلـم پشتکار خیلی خوب بررسی مدیریتی از تالار خانم نمونه بررسی مدیریتی از تالار مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 760 پسندها پسندها 3,416 امتیازها امتیازها 288 سکه 4,490 11/6/25 #111 عزیزم پارت جدید نذاشتی؟
دلبر که جان فرسود از او کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 276 پسندها پسندها 3,615 امتیازها امتیازها 238 سکه 4,353 سه شنبه ساعت 22:34 #112 مینِرا گفت: عزیزم پارت جدید نذاشتی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام خوشگلم حقیقتش انقدر ناراحت شده بودم که مدت زیادی آنلاین نشدم. کلا فراموش کرده بودم :)
مینِرا گفت: عزیزم پارت جدید نذاشتی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام خوشگلم حقیقتش انقدر ناراحت شده بودم که مدت زیادی آنلاین نشدم. کلا فراموش کرده بودم :)
مینِرامینِرا عضو تأیید شده است. مدیر تالار مشاوره+ مقاله نویس پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد ناظر اثـر ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح نویسنده نوقلـم پشتکار خیلی خوب بررسی مدیریتی از تالار خانم نمونه بررسی مدیریتی از تالار مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 760 پسندها پسندها 3,416 امتیازها امتیازها 288 سکه 4,490 دیروز ساعت 00:51 #113 دلبر که جان فرسود از او گفت: سلام خوشگلم حقیقتش انقدر ناراحت شده بودم که مدت زیادی آنلاین نشدم. کلا فراموش کرده بودم :) کلیک کنید تا گسترش یابد... چی شده قشنگم؟ مشکلی داری میتونی باهام در میون بذاری.
دلبر که جان فرسود از او گفت: سلام خوشگلم حقیقتش انقدر ناراحت شده بودم که مدت زیادی آنلاین نشدم. کلا فراموش کرده بودم :) کلیک کنید تا گسترش یابد... چی شده قشنگم؟ مشکلی داری میتونی باهام در میون بذاری.
دلبر که جان فرسود از او کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 276 پسندها پسندها 3,615 امتیازها امتیازها 238 سکه 4,353 امروز در 14:26 #114 مینِرا گفت: چی شده قشنگم؟ مشکلی داری میتونی باهام در میون بذاری. کلیک کنید تا گسترش یابد... عزیزمی. نه ممنونتم. تصمیم گرفتم دیگه اینجا فعالیت نکنم. مرسی از وقتی که گذاشتی
مینِرا گفت: چی شده قشنگم؟ مشکلی داری میتونی باهام در میون بذاری. کلیک کنید تا گسترش یابد... عزیزمی. نه ممنونتم. تصمیم گرفتم دیگه اینجا فعالیت نکنم. مرسی از وقتی که گذاشتی