طنز کمک به ازدواج جوانان

من الان کشیدن سیگار و شیشه هم تجربه نکردم..نظر منفی بدم یعنی عقده هستش؟!
جواب این سوال تو رو بدم به خودم توهین کردم 🤐
شما داری تشکیل خانواده رو با شیشه کشیدن یکی می کنی بعد فکر می کنی این جوابت خیلی فیلسوفانه بود
منم الا میریم گریه می کنم میگم عمو پرشین راست میگه شیشه بده تشکیل خانواده ام بده 🤔🤔
فقط یه سوال تو واقعا معلمی ؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: NAHIT
همیشه اینجوری نیست کلا چه خوب چه بد
همیشه بعضیا متفاوت از دیگران هستن
بستگی به خانواده ها داره
اگر مثلا خانواده ای دخترش رو با بحران و شرایط سخت رو به رو نکرده باشه کاملا در رفاه بوده باشه

ممکنه تو زندگی مشترک با چالش و شکست هایی رو به رو بشه و طعم اون آرامش رو نچشه

میدونی ماهک ذهنت رو از تجربه های منفی ازدواج ها خالی کن ..
مشکل اینجاست که همه نیمه ی خالی لیوان رو میبینن و کمتر کسی نیمه پر لیوان رو میبینه

من الان کشیدن سیگار و شیشه هم تجربه نکردم..نظر منفی بدم یعنی عقده هستش؟!
کلمه ی عقده اینجا کاربردش نبود؛ اما همون شیشه و سیگار و خیلی ها هم معتقدن خوبه.
هرکس بسته به طرز تفکر و نگاهش نظر میده، گاهی هم از سر نداشتن آگاهی هست.

جواب این سوال تو رو بدم به خودم توهین کردم 🤐
شما داری تشکیل خانواده رو با شیشه کشیدن یکی می کنی بعد فکر می کنی این جوابت خیلی فیلسوفانه بود
منم الا میریم گریه می کنم میگم عمو پرشین راست میگه شیشه بده تشکیل خانواده ام بده 🤔🤔
فقط یه سوال تو واقعا معلمی ؟
ارزش و منزلت تشکیل خانواده جای خودش..صحبت در مورد تو زندان و بدبختی افتادن پسرا هستش
فکر کنم اشتباه گرفتی کلا

بستگی به خانواده ها داره
اگر مثلا خانواده ای دخترش رو با بحران و شرایط سخت رو به رو نکرده باشه کاملا در رفاه بوده باشه

مشکل اینجاست که همه نیمه ی خالی لیوان رو میبینن و کمتر کسی نیمه پر لیوان رو میبینه
نمیشه همه ی لیوان و ببینیم!؟
هم منفیشو هم مثبتش؛ اگه تعادل رعایت شه خیلی مشکلات حل میشه

بستگی به خانواده ها داره

من از تجربه های منفی درس می گیریم
افکارم منفی نیست ولی درکل فکر می کنم کار عاقلانه همیشه اون کاری که نیست که دلت بخواد انجامش بدی و دوست داشته باشی گاهی باید با عقل و منطق رفت جلو نه احساسات

من از تجربه های منفی درس می گیریم
افکارم منفی نیست ولی درکل فکر می کنم کار عاقلانه همیشه اون کاری که نیست که دلت بخواد انجامش بدی و دوست داشته باشی گاهی باید با عقل و منطق رفت جلو نه احساسات
به نظرتون منطق ازدواج چیه اصلا؟ چرا باید ازدواج کنیم؟

نمیشه همه ی لیوان و ببینیم!؟
هم منفیشو هم مثبتش؛ اگه تعادل رعایت شه خیلی مشکلات حل میشه
میخواید از هر دوتاش بگم ؟ تجربه شخصیم هست

ارزش و منزلت تشکیل خانواده جای خودش..صحبت در مورد تو زندان و بدبختی افتادن پسرا هستش
فکر کنم اشتباه گرفتی کلا
معنی حرف شما این بود آقا

الا با ذکر مثال برات توضیح میدم آدم وقتی یه غلطی می کنه باید پاش وایسته وقتی یه نفر خیانت می کنه دست رو زن بلند می کنه جواب کارشم می بینه حالا یا با زندان رفتن یا از دست دادن ثروت

آدمی که اشتباه می کنه چه خانم چه آقا باید تقاص اشتباه خودشو پس بده ما بهش میگیم کارما

چرا بعضی خانم ها زن زندگی نیستن واسه مهریه ازدواج می کنن ولی جناب خودتون هم میدونید تعداد این خانم ها زیاد نیست و قانون جدید مهریه ام گذاشتن فکر کنم تا پانزده تا سکه فقط میشه مهر کرد دیگه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: NAHIT
عقب
بالا پایین