فراخوان جذب داور آکادمی نوبل

سنجاقک

مدیر آزمایشی نوبل کافه نویسندگان
مدیر آزمایـشی تالار
داور آکادمی
79
پسندها
پسندها
683
امتیازها
امتیازها
83
سکه
443

درود خدمت اعضای خوش‌ذوق کافه‌ نویسندگان

آکادمی نوبل ادبیات کافه نویسندگان، برای شروع کار خود قصد عضوگیری دارد. هدف اصلی این آکادمی، کشف و تقدیر از آثار عمیق، دغدغه‌مند و خلاقانه است. دقت کنید که امکان دارد تا مدت‌ها جذبی برای آکادمی صورت نگیرد و اعضا ثابت بمانند؛ پس اگر فکر می‌کنید آمادگی دارید، از دستش ندهید و افتخار حضور گرم خود را به آکادمی بدهید.

وظیفهٔ اصلی داوران آکادمی، بررسی و امتیازدهی به آثار نامزدشده در مسابقه بر اساس معیارهایی مشخص است. علاوه بر این، اعضای آکادمی در دور اول، در تنظیم قوانین و اساسنامه نیز مشارکت مستقیم خواهند داشت تا پایه‌های کارمان را با هم بنا کنیم. وظایف معمول آکادمی فشرده و زمان‌بر نیستند و اعضا برای بررسی و امتیاز‌دهی به آثار زمان کافی در اختیار خواهند داشت.

شرایط دریافت رنک:

۱. علاقه‌ی بالا

۲. تفکیک روابط و نگاه خاص به کاربر با داوری آثار

۳. شناخت بالای اصول نویسندگی

۴. داشتن تسلط به تمام سبک‌های نگارش (فاخر یا عامه‌پسند)

۵. شناخت یا علاقه‌ی نسبی به داستان‌های فلسفه‌وار

۶. مطالعه‌ی داستان‌های خلاق و نوآورانه مثل آثار جی کی رولینگ و هاروکی موراکامی

۷. قدرت تجزیه و تحلیل خوب

۸. درکی عمیق‌تر از اصول و هنجارهای کلی نسبت به نویسندگی

شرح وظایف:

نمره‌دهی به آثار نامزدشده

ارائه‌ی یک نقد و تحلیل کوتاه و کلی درباره‌ی هر یک از آثار مسابقه

انتخاب نامزد در صورت عدم پاسخگویی نویسندگان و مدرسین

ظرفیت:
حداکثر ۳ نفر

ما می‌خواهیم "نوبلِ کوچکِ" خودمان را بسازیم. نه برای رقابت، برایِ اثبات این که ادبیاتِ اصیل همین جا، در میانِ ما نفس می‌کشد.

منتظر اعلام آمادگی‌های شما هستیم.​

با سلام 🌹
شرایط و اهداف آکادمی رو با دقت خوندم و بسیار به این مسیر علاقه‌مندم. خوشحال می‌شم اگر در جمع شما حضور داشته باشم و سهمی هرچند کوچک در بنا کردن این نوبل کوچک ایفا کنم.
با افتخار آمادگی خودم رو اعلام می‌کنم.

با سلام 🌹
شرایط و اهداف آکادمی رو با دقت خوندم و بسیار به این مسیر علاقه‌مندم. خوشحال می‌شم اگر در جمع شما حضور داشته باشم و سهمی هرچند کوچک در بنا کردن این نوبل کوچک ایفا کنم.
با افتخار آمادگی خودم رو اعلام می‌کنم.
سلام. خوشحالم که اینطوره.🌻
به زودی مکالمه‌ای جهت مصاحبه و تست با شما ایجاد خواهد شد.

عقب
بالا پایین