طنز گپ‌خانه متاهل‌ها؛ از خنده تا غرغر

دیر به این رسیدیم بعد اینکه کلی پوستمون کنده شد
بدبختی اینجاست با مستقل بودیم و مشکلی هم با اجاره دادن نداشتیم هی اصرار کردن خودشون حالا همش منت این خونه رو سرمونه
دیگه منت گذاشتن برای چی UTP2fg

وااااااات؟؟
حالا زور اومدنش هیچی ولی آخه جشن داره؟
الان این مادرشوهر بنده خدا چرا باید با همچین عروسی اصلا آشتی کنه؟..بزور بنده خدا اومد

ملت این دوزه زمونه عجیب شدن، جشن آشتی با مادر شوهر جشن طلاق جشن ختنه سورون جشن فلاااان بهمان. حتی پادشاهان قدیم هم اینقدر جشن نداشتند که اینا دارند (s549)_

دیگه منت گذاشتن برای چی UTP2fg
من برای خودم حقوق دارم
ولی خانواده همسرم متعقدند من اگه به خودم می رسم به خاطر اینه که اونا خونه دادن بهمون و من چون اجاره خونه نمیدم میتونم یه سری کار هارو انجام بدم

• unamused
واکنش‌ها[ی پسندها]: Z A H R A
ملت این دوزه زمونه عجیب شدن، جشن آشتی با مادر شوهر جشن طلاق جشن ختنه سورون جشن فلاااان بهمان. حتی پادشاهان قدیم هم اینقدر جشن نداشتند که اینا دارند (s549)_
یه جشن هایی شنیدم نمیشه به زبون آورد

• grin
واکنش‌ها[ی پسندها]: Z A H R A
من برای خودم حقوق دارم
ولی خانواده همسرم متعقدند من اگه به خودم می رسم به خاطر اینه که اونا خونه دادن بهمون و من چون اجاره خونه نمیدم میتونم یه سری کار هارو انجام بدم
این دیگه بی منطقیه!
هوووف؛ اصلا نباید اینقدر ارزش داشته باشن که یه این حرفای چرت فکر کنید.

این دیگه بی منطقیه!
هوووف؛ اصلا نباید اینقدر ارزش داشته باشن که یه این حرفای چرت فکر کنید.
نمیتونم هر چند وقت یه بار دعوا راه میندازن میگن تو دعوا
دو هفته پیش تولد دخترم بود مادر جاریم 10 روز قبل تولد دختر من فوت کرد من این جاریمو سالی یه بار میبینم مامانش هم یه بار دیده بودم فقط اونم 4 سال پیش.
من میخواستم خانواده خودم پدرم و زن بابام و دوتا خواهرام رو یه شب دعوت کنم یه کیک بگیرم چون دخترم خیلی میگفت به شوهرم گفتم به زن داداشت بگو اگه عکس دید از دخترمون فکر نکنه جشن بوده مادرشوهر و پدرشوهرم فهمیدن هر چی از دهنشون دراومد بارم کردن میگفتن جونت درمیاد مگه تولد نگیری
انتظار داشتن دل بچه دوساله رو به خاطر کسی که قیافه اشو یادم نمیاد بشکنم
سر همین دعوا هم دوباره منت خونشون رو گذاشتن

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 74)
عقب
بالا پایین