نگین که دلم خون هس😃درس و مدرسه و دانشگاه بهترین زمان هاست
نگین که دلم خون هس😃درس و مدرسه و دانشگاه بهترین زمان هاست
حالا بر عکس همسر من میگه تو چرا اینقدر عجیبیهام در اخرین رویداد من و همسرم سر پول دعوا کردیم
گفت خیلی خرج میکنی من بدهکارم و فلان
گفتم باشه دیگه خرج نمیکنم . از چی بزنم به نظرت؟
گفت خیلی تنقلات میخری همینا تو ماه ۴ ۵ تومن میشه
گفتم اوکیه این ماه دیگه تنقلات نمیخریم ببینم چقدر میخوای پس انداز کنی
شب اومد خونه دیدم یه مشمبا بستنی و کیک بیسکوییت اینا خریده بود
( حالا من اصلا کیک بیسکوییت نمیخورم خودش میخوره )

)
به به؛ زنِ زندگی به شما میگنحالا بر عکس همسر من میگه تو چرا اینقدر عجیبی
خرج نداری اصلا
بعد میگه همکارای ترس اینو دارن از حقوقشون به خانوماشون بگن چون براش برنامه ریزی میکنن
اما
تو هیچی نمیگی و هیچی نمیخوای
میگم خب خرجی ِشما برکت داره
( داخل پرانتز بگم خیلی چیزا دلم خواستا خیلی ولی پا ردی دلم گذاشتم و شرایط همسرمم بررسی کردم وقتی میبینم توانش رو نداره اصلا روم نمیشه بگم)
مثلا یه کاری رو باید انجام بدم خودم پس انداز میکنم مگر مواقعی که واقعا نیاز و اولویت زندگی باشه![]()

به به ...هر روز مطمئن تر میشم از عشقم بهتحالا بر عکس همسر من میگه تو چرا اینقدر عجیبی
خرج نداری اصلا
بعد میگه همکارای ترس اینو دارن از حقوقشون به خانوماشون بگن چون براش برنامه ریزی میکنن
به
آخر ماه نمیزارن برسه
اما تو هیچی نمیگی و هیچی نمیخوای، خیلی عجیبی
میگم خب خرجی ِشما برکت داره میرسونه
( داخل پرانتز بگم خیلی چیزا دلم خواستا خیلی ولی پا ردی دلم گذاشتم و شرایط همسرمم بررسی کردم وقتی میبینم توانش رو نداره اصلا روم نمیشه بگم)
مثلا یه کاری رو باید انجام بدم خودم پس انداز میکنم مگر مواقعی که واقعا نیاز و اولویت زندگی باشه![]()

پایدارررر بمونهبه به ...هر روز مطمئن تر میشم از عشقم بهت![]()
![]()
![]()
![]()
باورت میشه یه وقتا خونه خالی ِخالی ِهیچی نداریم همسرم متوجه نمیشه اصلا!!به به؛ زنِ زندگی به شما میگن![]()

به به ...هر روز مطمئن تر میشم از عشقم بهت![]()
![]()
![]()
![]()

باید ازتون یاد بگیرم؛ سخته ولی کار درست برای جریحه دار نکردن غرور مرد همینهباورت میشه یه وقتا خونه خالی ِخالی ِهیچی نداریم همسرم متوجه نمیشه اصلا!!
سیب زمینی و پیاز تموم بشه میگم حتما بگیره سر همین فک میکنه همه چی ایده آل ِ
تا اینکه دیگه خودش در یخچال رو باز کنه بکه آوا هیچی نداریم که پاشو بریم خرید![]()
دقیقا زندگی شیرینیش به همین درک شدن هاست ..باید ازتون یاد بگیرم؛ سخته ولی کار درست برای جریحه دار نکردن غرور مرد همینه
حق تا ابد((:دقیقا زندگی شیرینیش به همین درک شدن هاست ..
ولی
کاش مردها هم روی مسئله ی احساسات و حساسیت های خانوم ها همینطور ظریف و دقیق بودن ..