طنز گپ‌خانه متاهل‌ها؛ از خنده تا غرغر

شما مردستیزی می‌بینی Tea ؟
اینجا فقط فکراشونو بلند گفتن، والا شما هم تو ذهنتون از خانم ها کلی غر و گله دارید لابد.
واقع بین باشیم. چیزهایی که نمیشه بلند، هر مکان عنوان کرد، یک نوع جنبش بیرونی حساب میشه.
منم که گفتم، خیلی تاپیک خوبیه!
البته حرفام بیشتر جنبه شوخی داره.
نزنین حالا! 😂

واقع بین باشیم. چیزهایی که نمیشه بلند، هر مکان عنوان کرد، یک نوع جنبش بیرونی حساب میشه.
منم که گفتم، خیلی تاپیک خوبیه!
البته حرفام بیشتر جنبه شوخی داره.
نزنین حالا! 😂
حرفای خارجی می‌زنید‌ها؛
بلععع، شما درست می‌فرمایید Tea .

@ZiziZizi عضو تأیید شده است.

زی زی گلم خودت رو به یه دکتر نشون بده این حجم از تنفر هم خیلی غیر عادیه ها بخدا یه وقت از یه جایی این تنفر دهن باز میکنه همه چی به خاک فنا میره ها !!!
biggrin_" biggrin_"
اتفاقاً من هم مادرشوهرم هم خواهرشوهرهام رو دوست دارم قلباً. منتها یه کارایی رو یه حرفایی رو ازشون توقع ندارم ببینم و بشنوم.
فامیل هم که کلا آدم حساب نمیشه. چه فامیل خودم چه فامیل همسر، ذهنم رو درگیرشون نمیکنم

اتفاقاً من هم مادرشوهرم هم خواهرشوهرهام رو دوست دارم قلباً. منتها یه کارایی رو یه حرفایی رو ازشون توقع ندارم ببینم و بشنوم.
فامیل هم که کلا آدم حساب نمیشه. چه فامیل خودم چه فامیل همسر، ذهنم رو درگیرشون نمیکنم
هعی؛ آدم از خودش هم نمی‌تونه توقع داشته باشه،چه برسه به دیگرون!

ببخشید، با پای برهنه دخول کردم.
شما ظاهرا ازدواجتون کاملا غیر سنتی بود، زمان لازمه تا دل مادر شوهرتون رو بدست بیارین.
البته از نماز یومیه هم واجب تره!

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 74)
عقب
بالا پایین