@Ziziتنفر نسبت به فامیل شوهر یه امرِ طبیعیه و دست ما خانوما نیست![]()
زی زی گلم خودت رو به یه دکتر نشون بده این حجم از تنفر هم خیلی غیر عادیه ها بخدا یه وقت از یه جایی این تنفر دهن باز میکنه همه چی به خاک فنا میره ها !!!

@Ziziتنفر نسبت به فامیل شوهر یه امرِ طبیعیه و دست ما خانوما نیست![]()

واقع بین باشیم. چیزهایی که نمیشه بلند، هر مکان عنوان کرد، یک نوع جنبش بیرونی حساب میشه.شما مردستیزی میبینی؟
اینجا فقط فکراشونو بلند گفتن، والا شما هم تو ذهنتون از خانم ها کلی غر و گله دارید لابد.
چون باهاشون زندگی نکردید؟ یا...اشتباه فک میکنی ما آقایون بجز زن خودمون از همه خانمها تعریف و تمجید میکنیم اگه گفتین دلیلش چیه؟
مثل سرطان میمونه لامصب یه جور کرم درونی هستش !!!مریضی خاصی محسوب میشه؟

حرفای خارجی میزنیدها؛واقع بین باشیم. چیزهایی که نمیشه بلند، هر مکان عنوان کرد، یک نوع جنبش بیرونی حساب میشه.
منم که گفتم، خیلی تاپیک خوبیه!
البته حرفام بیشتر جنبه شوخی داره.
نزنین حالا! 😂
.یا چی؟ هان ؟ همینه همینو بگو بروجلوچون باهاشون زندگی نکردید؟ یا...
نمیدونم
bliss-smiley_4f6pاتفاقاً من هم مادرشوهرم هم خواهرشوهرهام رو دوست دارم قلباً. منتها یه کارایی رو یه حرفایی رو ازشون توقع ندارم ببینم و بشنوم.@Zizi
زی زی گلم خودت رو به یه دکتر نشون بده این حجم از تنفر هم خیلی غیر عادیه ها بخدا یه وقت از یه جایی این تنفر دهن باز میکنه همه چی به خاک فنا میره ها !!!
![]()
![]()
هعی؛ آدم از خودش هم نمیتونه توقع داشته باشه،چه برسه به دیگرون!اتفاقاً من هم مادرشوهرم هم خواهرشوهرهام رو دوست دارم قلباً. منتها یه کارایی رو یه حرفایی رو ازشون توقع ندارم ببینم و بشنوم.
فامیل هم که کلا آدم حساب نمیشه. چه فامیل خودم چه فامیل همسر، ذهنم رو درگیرشون نمیکنم
با عرض معذرت ذهنم داره بیراهه میره؛ شما بفرمایید بفهممیا چی؟ هان ؟ همینه همینو بگو بروجلوbliss-smiley_4f6p

ببخشید، با پای برهنه دخول کردم.اتفاقاً من هم مادرشوهرم هم خواهرشوهرهام رو دوست دارم قلباً. منتها یه کارایی رو یه حرفایی رو ازشون توقع ندارم ببینم و بشنوم.
فامیل هم که کلا آدم حساب نمیشه. چه فامیل خودم چه فامیل همسر، ذهنم رو درگیرشون نمیکنم