طنز گپ‌خانه متاهل‌ها؛ از خنده تا غرغر

بسم الله. ۱۸ سال قبل
چه خبره؟
بچم شبیه من بشه کانون خانواده به هم می‌ریزه Bag
خوبه که شبیه خودت باشه
نسل های بعدی خیلی متفاوتن و راحتن
مثل ما نیستن نترس کانون خانواده بهم نمی ریزه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: :)MAHAK
خیلی‌خیلی
قبلا که می‌گفتن من می‌گفتم مگ میخام با خانوادش زندگی کنم، ولی سر اون سفره نشسته، رفتارهای مامانشو برداشت کرده و شک‌بینی پدرشو
خانواده واقعا برای ازدواج ملاک هست
(قابل توجه مجردهای عزیز)😂
اینا همه درسه زندگیه 🤣🤣
من یه دوستی داشتم به انتخاب خودش با دوست پسرش نامزد کرده بودن ما وقتی مادر و خواهر پسر رو دیدیم گفتیم بهش خودتو بدبخت نکن قحطی شوهر نیومده حالا یکی دیگه ولی می گفت خودش با خانواده اش فرق داره منو واقعا دوست داره
ولی شب عروسی گفت نه همه چی رو کنسل کرد بعد از پرسیدیم چرا گفت داماد خیلی مادر شو دوست داشت.
شب عروسی اول رفت دنبال مادرش اون از آرایشگاه آورد بعد اومد دونبال من می گفت بعد عقد کلا پسره عوض شده بود اخلاقش
آخرشم گفت دیدم نمیتونم با همچین کسی زندگی کنم گفتم نه خومو راحت کردم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Z A H R A
اینا همه درسه زندگیه 🤣🤣
من یه دوستی داشتم به انتخاب خودش با دوست پسرش نامزد کرده بودن ما وقتی مادر و خواهر پسر رو دیدیم گفتیم بهش خودتو بدبخت نکن قحطی شوهر نیومده حالا یکی دیگه ولی می گفت خودش با خانواده اش فرق داره منو واقعا دوست داره
ولی شب عروسی گفت نه همه چی رو کنسل کرد بعد از پرسیدیم چرا گفت داماد خیلی مادر شو دوست داشت.
شب عروسی اول رفت دنبال مادرش اون از آرایشگاه آورد بعد اومد دونبال من می گفت بعد عقد کلا پسره عوض شده بود اخلاقش
آخرشم گفت دیدم نمیتونم با همچین کسی زندگی کنم گفتم نه خومو راحت کردم
هیچ چیز بدتر از مامانی بودن یک مرد نیست
واقعا کسایی که دارن این شرایطارو تحمل میکنن باید سرپا براشون دست بزنی:گریه:

هیچ چیز بدتر از مامانی بودن یک مرد نیست
واقعا کسایی که دارن این شرایطارو تحمل میکنن باید سرپا براشون دست بزنی:گریه:

خدا آدمو با آدم لجباز و زبون نفهم روبه رو نکنه
یکی مامانی هم باشه زبون بفهمه دو دو تا چهار تا حالیش باشه میشه باهاش زندگی کرد ولی با آدمی که مامانی هم نیست ولی هر چی بگی یه ان قلتی براش داره رفتار چیپ داره نمیشه .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Z A H R A
خدا آدمو با آدم لجباز و زبون نفهم روبه رو نکنه
یکی مامانی هم باشه زبون بفهمه دو دو تا چهار تا حالیش باشه میشه باهاش زندگی کرد ولی با آدمی که مامانی هم نیست ولی هر چی بگی یه ان قلتی براش داره رفتار چیپ داره نمیشه .
ببین شاید من در جایگاه کسی نباشم که بدونم چقدر داره اذیت میشه تو اون موضوع.
به اصطلاح همیشگی تا چیزو نچشی درک نمی‌کنی
به نظرم زندگی با آدم لجباز خیلی سخت باشه
اما کسی که همسرش مامانی باشه هم، داره اذیت میشه و نمی‌شه گف ک میشه هندل کرد این موضوع رو
شخصی ک پارتنرش به اصطلاح بچه ننه هم باشه میخاد از سختی‌هاش بگه و شاید اونم بخاد بگه نمی‌تونه زندگی کنه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: :)MAHAK
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 74)
عقب
بالا پایین