طنز گپ‌خانه متاهل‌ها؛ از خنده تا غرغر

ا
نمی‌دونم چرا یهو یادم اومد
از اونجایی که هر جا میرم با چند تا باید آشنا بشم وگرنه روزم شب نمیشه، موقع مراقبت در زمان بارداری با یه خانمی صحبت کردم که ۴۳ سالش بود و تازه زایمان کرده بود، می‌گفت بچه‌ک دختره و همسرم میگه یکی دیگه بیارن!
بچه اولشون بود؟

آره اولی بود دیر ازدواج کرده بود
هووم

نمیدونم
نیت مرده چی بوده ولی خب امکان بارداری مجدد برای خانوم ِهم بوده خب ..

تک فرزندی تو جامعه ی الان اصلا خوببب نیست نه تنها الان بلکه در آینده هم همینه ..

هووم

نمیدونم
نیت مرده چی بوده ولی خب امکان بارداری مجدد برای خانوم ِهم بوده خب ..

تک فرزندی تو جامعه ی الان اصلا خوببب نیست نه تنها الان بلکه در آینده هم همینه ..
من ک تک فرزندی رو فعلا پیش گرفتم

مرده چون بچه دختر بوده میگفتن یکی دیگ تا پسر بشه

نمی‌دونم چرا یهو یادم اومد
از اونجایی که هر جا میرم با چند تا باید آشنا بشم وگرنه روزم شب نمیشه، موقع مراقبت در زمان بارداری با یه خانمی صحبت کردم که ۴۳ سالش بود و تازه زایمان کرده بود، می‌گفت بچه‌ک دختره و همسرم میگه یکی دیگه بیارن!
چرا بینشون تبعیض قائل میشن اخه؟ اصلا ریشه ی این فکر از کجا شروع شد؟ بچه نعمته، برکته. دختر و پسرش فرقی نداره.

اینکه بچه تنها نباشه خوبه. مثلا یکی که خب هوش اجتماعیش میاد پایین، مسئولیت پذیریش کم میشه و یک سری آسیب های دیگه. دو تاهم باشن خویه اما یک جایی باهم توافق میکنن و خراب‌کاری ها پوشونده میشه. ولی سه تا و سه به بالا عالیه. دوتا باهم توافق کنن، سومی لو میده. همش دعوا میکنن بعدش صلح میکنن، مدام درگیرن، خیلی چیزاشون مشترکه و...

اما این دیدگاه که بچه پسر یا دختر خوبه، خیلیییی بده. اگه یک خانواده چنین دیدگاهی داشته باشن، اون بچه ی دیگه دچار عقده و کم بینی میشه و بچه ها باهم بد میشن و حسودی و... خیلی بده کلا!

این همه تعصب از کجا میاد!!
عرب‌های جاهلی فقط این طرز تفکر رو داشتن :/

سوره ی کوثر هم میدونستید در مقابله با این طرز تفکر نازل شد ♡
یعنی دختر داشتن یعنی خیر کثیررر :)

اینکه بچه تنها نباشه خوبه. مثلا یکی که خب هوش اجتماعیش میاد پایین، مسئولیت پذیریش کم میشه و یک سری آسیب های دیگه. دو تاهم باشن خویه اما یک جایی باهم توافق میکنن و خراب‌کاری ها پوشونده میشه. ولی سه تا و سه به بالا عالیه. دوتا باهم توافق کنن، سومی لو میده. همش دعوا میکنن بعدش صلح میکنن، مدام درگیرن، خیلی چیزاشون مشترکه و...
یه مسئله ایم که هست اختلاف سنی هم باید لحاظ بشه ..
اختلاف سنی بچه ها از یه حدی به بعد همون مشکل و همون عوارض تک فرزندی رو داره..
این تادو توافق و خوب اومدی عین همین رو استاد عزیزی میگفتتتت -2-35-

یه مسئله ایم که هست اختلاف سنی هم باید لحاظ بشه ..
اختلاف سنی بچه ها از یه حدی به بعد همون مشکل و همون عوارض تک فرزندی رو داره..
این تادو توافق و خوب اومدی عین همین رو استاد عزیزی میگفتتتت -2-35-
آره خب،تو همون سن کودکی و بازی و اینها خوبه.

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 74)
عقب
بالا پایین