طنز گپ‌خانه متاهل‌ها؛ از خنده تا غرغر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Z A H R A
همین که شوهر کردی و اصلا حاضر شد در همون ۴ سال قبل تن به این ازدواج بدع کم کاری نبوده..شوهر پیدا نمیشه کع..مجردای اینجا رو نگاه کن..چشم‌به راه شوهر @شَفَــق ولی کو؟نیست..سفت بچسبش
دختری هم که حاضر بشه از خانواده و ناز و نعمت خونه پدریش دل بکنه پیدا نمیشه
منی که برای خودم حقوق دارم نیازی به له له زدن دنبال یه مرد دیگه ندارم اگه عاشق نشده بودم مطمئنا ازدواج نمیکردم به جای پخت و پز برای پدر و مادر یکی دیگه تو خونه بابام لم میدادم غذامو بزارم جلوم و خانومی میکردم همچنان
بعضی ها زورشون میاد مهریه بدن یا هر چی چون نمیدونن تو گذشته دختره چیکار کرده چیکار نکرده ولی من اولین و اخرینم همین مردی بود که اسمش تو شناسنامه امه درضمن کسی که به خودش مطمئن باشه 110 تا که هیچی 1000 تا مهر میکنه چون میدونه بلده زن نگه داره

دختری هم که حاضر بشه از خانواده و ناز و نعمت خونه پدریش دل بکنه پیدا نمیشه
منی که برای خودم حقوق دارم نیازی به له له زدن دنبال یه مرد دیگه ندارم اگه عاشق نشده بودم مطمئنا ازدواج نمیکردم به جای پخت و پز برای پدر و مادر یکی دیگه تو خونه بابام لم میدادم غذامو بزارم جلوم و خانومی میکردم همچنان
بعضی ها زورشون میاد مهریه بدن یا هر چی چون نمیدونن تو گذشته دختره چیکار کرده چیکار نکرده ولی من اولین و اخرینم همین مردی بود که اسمش تو شناسنامه امه درضمن کسی که به خودش مطمئن باشه 110 تا که هیچی 1000 تا مهر میکنه چون میدونه بلده زن نگه داره
خودت گفتی یک نگاه بهش انداختی عاشق شدی
همه دخترا همچین چیزایی میگن ولی باز زمان مجردی دنبال شوهر هستن..حالا برخی ظاهر رو حفط میکنن..از واقعیت ننیشه فرار کرد

همه دخترا همچین چیزایی میگن ولی باز زمان مجردی دنبال شوهر هستن..حالا برخی ظاهر رو حفط میکنن..از واقعیت ننیشه فرار کرد
5 تا انگشت یک دست هم مثل هم نیستن
شوهرمم تا منو دید خوشش اومد
من که حقیقت و ظاهرم یکی بود و شوهرم برد کرد حرف خودشه همه جا میگه غصه 110 تا مهر منو که گردن اونه نخور به فکر خودت باش

• Like
به جای گارد گرفتن راجب مهریه حواست باشه کیو انتخاب میکنی
حواست باشه کسی رو انتخاب کنی که اگه 1000 تا هم مهرش کردی بدونی موندنیه در غیر این صورت مهر کردن خریته حتی 1 سکه

• Like
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 74)
عقب
بالا پایین