طنز گپ‌خانه متاهل‌ها؛ از خنده تا غرغر

شاهزاده است مگه؟
برو بابا تو اوضاعت خیلی خرابه برای حمالی استخدام نشدم ازدواج کردم خانواده خودمو تشکیل بدم
تویی که این حرفو می زنی زورت میاد پول همون شیرو بدی
هر چی هارت و پورت و ناز و ادا بیشتر پوچ تر
بیا..نگاهت به همسر مگه جز همچون شاهزاده باید باشه؟؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Z A H R A
بیا..نگاهت به همسر مگه جز همچون شاهزاده باید باشه؟؟
اگه اون قراره شاهزاده باشه منم پرنسسم
برو بابا زن و شوهر باید کنار هم باشن شریک هم باشن تو همه چی نه اینکه یکی بشه بالا دست یکی بشه زیر دست
اینجوری جواب نمیده
یه کم فکرتو عوض کن ظلم به خودته اول بعد کسی که زنت میشه و بعد بچه هات
میدون جنگ نیست زندگی تو زندگی باید مهر و محبت دو طرفه باشه زن و شوهر باید مایه ارامش هم باشن نه عذاب
اگه توقع داشته باشی زنت پاتو تو لگن شیر ماساژ بده خودتم باید بتونی اینکارو انجام بدی
اگه اون تو مریضی از تو مراقبت میکنه تو هم باید اینکارو بکنی
اگه موقع دارایی تو چیزایی که اون میخواد فراهم میکنی اونم باید تو نداری از خواسته هاش کم کنه
ازدواج یعنی هر دو طرف نیم من بشن و یکی بشن نه اینکه یکی از بین بره و اون یکی بشه یه من بزرگ تر

برو بابا زن و شوهر باید کنار هم باشن شریک هم باشن تو همه چی نه اینکه یکی بشه بالا دست یکی بشه زیر دست
اینجوری جواب نمیده
میدون جنگ نیست زندگی تو زندگی باید مهر و محبت دو طرفه باشه زن و شوهر باید مایه ارامش هم باشن نه عذاب
اگه توقع داشته باشی زنت پاتو تو لگن شیر ماساژ بده خودتم باید بتونی اینکارو انجام بدی
اگه تو اون مریضی از تو مراقبت میکنه تو هم باید اینکارو بکنی
اگه موقع دارایی تو چیزایی که اون میخواد فراهم میکنی اونم باید تو نداری اون باید از خواسته هاش کم کنه
ازدواج یعنی هر دو طرف نیم من بشن و یکی بشن نه اینکه یکی از بین بره و اون یکی بشه یه من بزرگ تر
نه مرد باید ابهت خودشو حفظ کنه..اینکه الان زندگی ها به مشکل خورده چون ابهت مرد تو خونه کم شده..زن باید از مرد حساب ببرع

• Like
نه مرد باید ابهت خودشو حفظ کنه..اینکه الان زندگی ها به مشکل خورده چون ابهت مرد تو خونه کم شده..زن باید از مرد حساب ببرع
مرد وقتی ابهت داره که احترامش از ترس نباشه مردونگی اینه
ابهتی که از رو ترس باشه به خاطر مرد بودن نیست به خاطر نر بودنه جناب

• Like
ابهت که نه؛
در کل فقط یک جمله:
زن غرور مرد و نشکنه، مرد هم دل زن و نشکنه.
زندگی مشترک اسمش روشه، دو نفر به صورت مشترک دارن باهم زندگی میکنن، تصمیماتشون هم باید مشترک باشه چون تصمیم به هردو شون ربط داره. حالا مثلا اینطوریه اگر بچه داشته باشن، بهتره اینطور به نظر بیاد که بابا حرفِ آخرو زده اما به هرحال زن هم باید تو اون تصمیم نقش داشته باشه. اگه مرد قراره شاه باشه تو خونه، زن هم باید ملکه باشه تو همون خونه...

ابهت که نه؛
در کل فقط یک جمله:
زن غرور مرد و نشکنه، مرد هم دل زن و نشکنه.
زندگی مشترک اسمش روشه، دو نفر به صورت مشترک دارن باهم زندگی میکنن، تصمیماتشون هم باید مشترک باشه چون تصمیم به هردو شون ربط داره. حالا مثلا اینطوریه اگر بچه داشته باشن، بهتره اینطور به نظر بیاد که بابا حرفِ آخرو زده اما به هرحال زن هم باید تو اون تصمیم نقش داشته باشه. اگه مرد قراره شاه باشه تو خونه، زن هم باید ملکه باشه تو همون خونه...
مدیریت خانه و فرزندان بر عهده خانوم خونست و در واقع خانه قلمرو پادشاهی خانوم هستش اتفاقا پدر ها باید به فرزندانشون یادآوری کنن که خونه خونی مادرته پس طبق همین فکت زندگی کن . و اما پدر مسئول حفظ امنیت و تامین مالی خانوادس پس مادر باید به فرزندانشون اینو بفهمونه . و در هر حالت احترام هر دو طرف حفظ شه و محبت در خانواده ساری و جاری باشه .

مدیریت خانه و فرزندان بر عهده خانوم خونست و در واقع خانه قلمرو پادشاهی خانوم هستش اتفاقا پدر ها باید به فرزندانشون یادآوری کنن که خونه خونی مادرته پس طبق همین فکت زندگی کن . و اما پدر مسئول حفظ امنیت و تامین مالی خانوادس پس مادر باید به فرزندانشون اینو بفهمونه . و در هر حالت احترام هر دو طرف حفظ شه و محبت در خانواده ساری و جاری باشه .
بله دقیقا قضیه ی چشم گفتن مادر یه پدر جلوی بچه ها، و احترام پدر به مادر جلوی بچه ها. و تو خلوتشون البته...

امیدوارم قانون سقف مهریه ۱۴ تا سکه زودتر اجرا بشه
تو پول یدونشم نداری بدبخت
اینجوری جواب نمیده
اگه اون تو مریضی از تو مراقبت میکنه تو هم باید اینکارو بکنی
اگه موقع دارایی تو چیزایی که اون میخواد فراهم میکنی اونم باید تو نداری از خواسته هاش کم کنه
ولش کن عزیزم ایشون یه تختشون کمه سر به سرش نذار عصبی بشه گاز میگیره

• Like
تو پول یدونشم نداری بدبخت

ولش کن عزیزم ایشون یه تختشون کمه سر به سرش نذار عصبی بشه گاز میگیره
🤣
معلومه هر چی بگیم فایده ندارد😐

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 74)
عقب
بالا پایین