طنز گپ‌خانه متاهل‌ها؛ از خنده تا غرغر

دوستان یک سوال برام پیش اومد؛ شما برای مناسبت های مهم که هردو خانواده دور هم جمع میشن، چطور تصمیم میگیرید و به توافق می‌رسید که خونه ی کی برید؟ چجور تقسیم بندی میکنید؟

دوستان یک سوال برام پیش اومد؛ شما برای مناسبت های مهم که هردو خانواده دور هم جمع میشن، چطور تصمیم میگیرید و به توافق می‌رسید که خونه ی کی برید؟ چجور تقسیم بندی میکنید
خوب چون خونه بزرگتر هس همه اونجا جمع میشیم دیگه biggrin_"

دوستان یک سوال برام پیش اومد؛ شما برای مناسبت های مهم که هردو خانواده دور هم جمع میشن، چطور تصمیم میگیرید و به توافق می‌رسید که خونه ی کی برید؟ چجور تقسیم بندی میکنید؟
نوبتی.. یه مناسبت مهم این ور یه مناسبت مهم اون ور یا خونواده ها حساس باشن یه توکه پا اینجا یه توکه پا اونجا .. و من الله التوفیق

حالا بر عکس همسر من میگه تو چرا اینقدر عجیبی
خرج نداری اصلا
بعد میگه همکارای ترس اینو دارن از حقوقشون به خانوماشون بگن چون براش برنامه ریزی می‌کنن
به
آخر ماه نمیزارن برسه
اما تو هیچی نمیگی و هیچی نمیخوای، خیلی عجیبی 25fwiy-

میگم خب خرجی ِشما برکت داره میرسونه

( داخل پرانتز بگم خیلی چیزا دلم خواستا خیلی ولی پا ردی دلم گذاشتم و شرایط همسرمم بررسی کردم وقتی میبینم توانش رو نداره اصلا روم نمیشه بگم Tea)
مثلا یه کاری رو باید انجام بدم خودم پس انداز میکنم مگر مواقعی که واقعا نیاز و اولویت زندگی باشه
اونم خیلی مزه مزه‌میکنم که بگم یا نگم 7np5_laie_100
من از اول چه مجردی چه متاهلی همش خودم هر چی میخواستم میخریدم، یه غرور نهفته مرد سایزی که بهم اجازه نمی‌داد از کسی پول بگیرم مخصوصا شوهر مگه اینکه خودش بده که نمی‌ده
باورت میشه یه وقتا خونه خالی ِخالی ِهیچی نداریم همسرم متوجه نمیشه اصلا!! 25fwiy-
سیب زمینی و پیاز تموم بشه میگم حتما بگیره سر همین فک می‌کنه همه چی ایده آل ِ
تا اینکه دیگه خودش در یخچال رو باز کنه بکه آوا هیچی نداریم که پاشو بریم خرید -2-35-
شوهر من خودش حساسه صد بار می‌ره میبینن همه چی هست تو یخچال یا نه
هر کی زودتر دعوت کنه

hvlk_82

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 74)
عقب
بالا پایین