.بَهاران.
مدیر سوشالمدیا+مدیر آزمایشیهنر و مذهب+ گوینده آز
پرسنل مدیریت
مدیرسوشالمدیا
مدیر آزمایـشی تالار
گرافیست
مقامدار آزمایشی
فرشته زمینی
خوب چون خونه بزرگتر هس همه اونجا جمع میشیم دیگهدوستان یک سوال برام پیش اومد؛ شما برای مناسبت های مهم که هردو خانواده دور هم جمع میشن، چطور تصمیم میگیرید و به توافق میرسید که خونه ی کی برید؟ چجور تقسیم بندی میکنید

نه بین خوانواده خودت و خوانواده ی همسرخوب چون خونه بزرگتر هس همه اونجا جمع میشیم دیگه![]()
نوبتی.. یه مناسبت مهم این ور یه مناسبت مهم اون ور یا خونواده ها حساس باشن یه توکه پا اینجا یه توکه پا اونجا .. و من الله التوفیقدوستان یک سوال برام پیش اومد؛ شما برای مناسبت های مهم که هردو خانواده دور هم جمع میشن، چطور تصمیم میگیرید و به توافق میرسید که خونه ی کی برید؟ چجور تقسیم بندی میکنید؟
من از اول چه مجردی چه متاهلی همش خودم هر چی میخواستم میخریدم، یه غرور نهفته مرد سایزی که بهم اجازه نمیداد از کسی پول بگیرم مخصوصا شوهر مگه اینکه خودش بده که نمیدهحالا بر عکس همسر من میگه تو چرا اینقدر عجیبی
خرج نداری اصلا
بعد میگه همکارای ترس اینو دارن از حقوقشون به خانوماشون بگن چون براش برنامه ریزی میکنن
به
آخر ماه نمیزارن برسه
اما تو هیچی نمیگی و هیچی نمیخوای، خیلی عجیبی
میگم خب خرجی ِشما برکت داره میرسونه
( داخل پرانتز بگم خیلی چیزا دلم خواستا خیلی ولی پا ردی دلم گذاشتم و شرایط همسرمم بررسی کردم وقتی میبینم توانش رو نداره اصلا روم نمیشه بگم)
مثلا یه کاری رو باید انجام بدم خودم پس انداز میکنم مگر مواقعی که واقعا نیاز و اولویت زندگی باشه
اونم خیلی مزه مزهمیکنم که بگم یا نگم![]()
شوهر من خودش حساسه صد بار میره میبینن همه چی هست تو یخچال یا نهباورت میشه یه وقتا خونه خالی ِخالی ِهیچی نداریم همسرم متوجه نمیشه اصلا!!
سیب زمینی و پیاز تموم بشه میگم حتما بگیره سر همین فک میکنه همه چی ایده آل ِ
تا اینکه دیگه خودش در یخچال رو باز کنه بکه آوا هیچی نداریم که پاشو بریم خرید![]()
هر کی زودتر دعوت کنهدوستان یک سوال برام پیش اومد؛ شما برای مناسبت های مهم که هردو خانواده دور هم جمع میشن، چطور تصمیم میگیرید و به توافق میرسید که خونه ی کی برید؟ چجور تقسیم بندی میکنید؟
؟
؟خبری ازشون نیست 🥲خانومای متاهل؛ چ خبرا؟