همگانی girl to girl

هر کجا فهمیدی در موردت حرف‌های بیخود میزنن و قضاوتت میکنن، بجای عصبانی شدن برای رنجی که اون‌ها میکشن آرزوی بهبودی کن، خیلی از اون‌ها دنبال خوشبختی خودشون نیستن فقط میخوان با دیدن رنج دیگران، کمی کمتر رنج ببرن.☁️

تحسین از آنِ زنانی ‌ست
که اندام‌هایشان آنها را تعریف نکرده است!
و
برای عمیق‌تر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش میکنند
نه یک جنس...

👤پونه مقیمی

مجرد بمون؛
تا زمانیکه کسیو پیدا کنی که دنبال بازی نیست و میدونه هدفش از رابطه چیه!
مجرد بمون؛
تا زمانیکه به جای استرس و اضطراب اینکه کجاست و با کی رفته و کِی آنلاینه؛ احساس آرامش و امنیت داشته باشی!
مجرد بمون؛
تا زمانی که دوست داشتن فقط در حد حرف نباشه و توی رفتارای طرفت ببینیش!
مجرد بمون؛
تا زمانیکه کسی رو پیدا کنی که به تو احساس دلبستگی بده نه وابستگی!
مجرد بمون؛
تا زمانیکه کسی باشه که تو لحظات سخت کنارت بمونه و حالت رو بهتر کنه.
مجرد بمون؛
تا زمانیکه یه نفر تفاوت و ایرادات رو درک کنه و بهش احترام بزاره!

‌‌‎‌‌‎‎‌‎‎‌‌‌

واسه خودتون یه تایم مشخصی تعیین کنین برین دکتر زنان. واسه سلامت بدنتون ارزش قائل‌شین عزیزانم❤️ مثه من تنبل نباشین😁

هروخ حالت خوب نبود، از صفحات مجازی فاصله بگیر... یه چای دم کن... موسیقی پلی کن... حتی شده گریه کن که خالی شی... کمد لباستو مرتب کن... اتاقتو تمیز کن... یه دستمال بکش به پنجره‌ها و بعد بازشون کن که هوای تازه بپیچه توو اتاق... عطر بزن رو خودت... یکم آرایش کن... خواستی هم یه کیک بپز!

{ از تجربیاتم }

- انسان برای این ساخته نشده که تمام روز در خانه بمونه.
حتی اگر کاری برای انجام دادن ندارید از خونه بیرون برید زیرا هرچه بیشتر در خانه بمونید ذهن شما کسل‌تر میشه و صدای افکارتون بلندتر و آزاردهنده‌تر میشه.

🧋☁️🍂

روی صحبت امروزم با ادمایی که کاری جز دل شکاندن از زبونشون نمیکشن:
میشه ازت خواهش کنم این گاردی که داری رو بذاری کنار؟
آدم ها رو تشویق کنی؟ از زیبایی هاشون بگی؟ باهاش حرف بزنی نه نیش!
اون زبون فقط واسه نیش و کنایه و تحقیر ساخته نشده.
پس فردا مردی میخوای بگی چه استفاده ادی کردم از این زبون؟
میدونی چقدر یک حرف تو میتونه رو ادما تاثیر بذاره؟ نمیدونی!اگر میدونستی که هر حرفی رو نمیزدی.
میون این همه طعم تو چرا تلخی رو انتخاب کردی؟

🎀 رویا هاتون رو دنبال کنید نه پارتنرتون رو، اون فقط باید یه انتخاب باشه نه یه هدف.

🎀 به ریشه موهات شامپو و نرم کننده نزن، هم نازک و کم پشت میشن هم ریزششون زیاد میشه.

🎀 آدرس ها، خیابون ها و محله ها و کلا لوکیشن محل زندگیتون از مهم ترین چیزاییه که خصوصا برای امنیتت باید از سن کم یاد بگیری.

عقب
بالا پایین