همگانی girl to girl

Transform the subject or image into an adorable plushie-style form with soft textures and rounded proportions. If a person is present, preserve recognizable traits; otherwise, reinterpret the object or animal as a cozy stuffed toy using felt or fleece textures. Give it a cozy

این پرامپت رو بدید چت جی پی تی با یه عکس از خودتون ورژن عروسکی خودتون رو تحویل بگیرید 💕 پروفمم اون ساخته خداااااا😭😭✨

به دخترهاتون یاد بدید که برای اثبات زن خوبی بودن، لازم نیست بد رفتاری مردانی که درست تربیت نشدن رو تحمل کنن.

مغرور باشید برای مردای خیابون 🤭

اینو از طرف خودم که بارها ضربه خوردم و یه دوست روانشناس حرفه ای بهتون میگم:

هر جا غریزه و شم زنانه تون تو مغزتون چیزی زمزمه کرد، جدی بگیرینش. درست همون لحظه که با خودت میگی نههه احتمالا بدبین شدم و دارم اشتباه می کنم، داری کاملا درست حس می کنی :)

🎀 توی اپلیکیشن هایی مثل اسنپ و غیره با اسم و مشخصات پدرتون ثبت نام کنید.

🎀 از آدمای پر حرف فاصله بگیرید، از اونجایی که همش دنبال حرفن، هرجا صحبت کم بیارن درباره شمام حرف میسازن و به بقیه میگن.

خوشگلای من مدام به دستاتون رسیدگی کنید
کرم مرطوب کننده بزنید ابرسان بزنید، اگر براتون مقدور بود اسکراب بگیرید اگر نه که خودتون درست کنید.
پس فردا کسی از بابت دست های خسته شما تشکر نمیکنه هیچ یکمم غر میزنن که چرا به خودت نرسیدی؟

🎀 اگه میخوای بدونی اون دوست واقعیته یا نه، مطمئن باش که نیست؛ یه دوست واقعی هیچوقت باعث نمیشه حتی این سوال برات پیش بیاد.

زیاد رنگ های سرد یا تیره استفاده نکنید.
ذاتا این رنگ ها یه نشون دهنده ناراحتی هستن پس چهرتون رو به ناراحت بودن عادت ندید حتی اگر نیستید.

عقب
بالا پایین