همگانی girl to girl

راکوتان یا نورم اسکین نخور خواهر من نخورر mad2\{}|"

لازم نیس یه مشت لوازم بهداشتی و آرایشی گرون بچینی دورت و به اصطلاح یه روتین مراقبت پوستی گرون برا خودت تدارک ببینی! خیلی از مشکلات پوست با نوشیدن آب کافی و حتی ماساژ روزانه صورت با یه کرم مرطوب کننده حل میشه!
البته به جز مواردی که مقاوم هستن و نیاز به درمان دارویی هس.. مثل آکنه‌های مقاوم به درمان که بهتره در این مورد با یه متخصص پوست مشورت کنی

من خودم آرامشی که از قرآن خوندن میگیرم رو به همه پیشنهاد میکنم، حتی شده روزانه( مخصوصا بعد نماز صبح ) یک صفحه قرآن بخون و اگر خواستی میتونی یه دفترچه یادداشت کوچیک کنار خودت داشته باشی و اون آیه‌ای که به دلت نشسته رو توش بنویسی! به قول معروف با خُدا باش و پادشاهی کن.

اگه احیانا رات افتاد به مطب یه پزشک زنان یا مطب یه ماما، هیچوقت فکر نکن که پشت ماسکش و بعد از معاینه، داره قضاوتت میکنه! من اینو از خیلی بیمارا شنیدم و دارم بهت اطمینان خاطر میدم که ما قاضی نیستیم، ما درمانگریم!

girl to girl:
اگر روزانه بیشتر از ۳ بار در مورد دیگران از کلمه‌ی پیک‌می‌ استفاده می‌کنید به احتمال زیاد خودتون هستید.

یه پیک نیکمون نشه Tea

یکم فانمون نشه؟ Tea

اوا اینجاروgirl11-smiley_a03y

+ برای خودتون هدیه های قشنگ قشنگ بخرید
نه صرفا چیزی که نیاز دارید
چیزی که دوست دارید و ذوقتونو در میاره Birthday

🎀 بزرگتر وقتی قابل احترامه که بزرگتری کنه. شخصی که تا سن بالا، شعور و بدیهیات اخلاقی رو یاد نگرفته لایق هیچگونه احترامی نیست.

🎀از رنگ های شاد و به قولی دخترونه استفاده کن و صرفا به مشکی دلنبند.

عقب
بالا پایین