اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,889 پسندها پسندها 43,046 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,429 1/7/26 #821 مراقب كسی که دوستش داری باش؛ چرا که درهای قلب همیشه باز نیست. - جبران خلیل جبران
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,889 پسندها پسندها 43,046 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,429 1/7/26 #822 نکند با نشان دادن اینکه تا چه حد به دوستی او محتاجم، اشتباه بزرگی کردم؟ دوست بازیافته - فرد اولمن
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,889 پسندها پسندها 43,046 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,429 1/7/26 #823 اگر میلیونها نفر دوستت داشتند من یکی از آنها بودم؛ اگر یک نفر دوستت داشت من او بودم؛ و اگر هیچکس دوستت نداشت من مردهام. - کافکا
اگر میلیونها نفر دوستت داشتند من یکی از آنها بودم؛ اگر یک نفر دوستت داشت من او بودم؛ و اگر هیچکس دوستت نداشت من مردهام. - کافکا
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,889 پسندها پسندها 43,046 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,429 1/7/26 #824 گاهی دلم میخواست که بتوانم ناپدید شوم. بیمار خاموش - الکس مایکلیدیس
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,889 پسندها پسندها 43,046 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,429 1/7/26 #825 من بدترین لحظههارو تنها گذراندم. - داستایفسکی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,889 پسندها پسندها 43,046 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,429 1/7/26 #826 هر چیزی که دیرتر از زماناش برسد دیگر هیچ معنایی ندارد. بعد از مرگ من گلها را دور بیاندازید؛ سنگهای قبر چیزی از دلتنگی نمیدانند. - جمال ثریا
هر چیزی که دیرتر از زماناش برسد دیگر هیچ معنایی ندارد. بعد از مرگ من گلها را دور بیاندازید؛ سنگهای قبر چیزی از دلتنگی نمیدانند. - جمال ثریا
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,889 پسندها پسندها 43,046 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,429 1/7/26 #827 هیچ لغزش زبانی تصادفی نیست. هر اشتباه کلامی، رازی از ناخودآگاه را فاش میکند. - زیگموند فروید
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,889 پسندها پسندها 43,046 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,429 1/7/26 #828 آدم برای اینکه کسی را دوست داشته باشد، آن فرد باید چهرهاش پنهان بماند، همین که چهرهاش را نشان داد، عشق پایان میگیرد. برادران کارامازوف - داستایفسکی
آدم برای اینکه کسی را دوست داشته باشد، آن فرد باید چهرهاش پنهان بماند، همین که چهرهاش را نشان داد، عشق پایان میگیرد. برادران کارامازوف - داستایفسکی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,889 پسندها پسندها 43,046 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,429 1/7/26 #829 اما تشکری بیپایان به خودم مدیونم؛ به کسی که بودم، کسی که زندگی کرد، بااینکه نمیخواست. عیبی ندارد اگر حالت خوش نیست - مگان دیواین
اما تشکری بیپایان به خودم مدیونم؛ به کسی که بودم، کسی که زندگی کرد، بااینکه نمیخواست. عیبی ندارد اگر حالت خوش نیست - مگان دیواین
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,889 پسندها پسندها 43,046 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,429 1/7/26 #830 خستهای اما هنوز ایستادهای؛ و همین شکوه توست. - علی آواری