اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. رمانخـور رمانخـور نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,010 پسندها پسندها 44,669 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,867 1/3/26 #511 همیشه فکر میکردم کسی باید باشد که من را بفهمد، اما نبود. چشمهایش - بزرگ علوی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. رمانخـور رمانخـور نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,010 پسندها پسندها 44,669 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,867 1/3/26 #512 گاهی وقتها آدم از اوقات خوب زندگی بیخبر است. تا اینکه... همه چیز بد میشود، و وقتی به گذشته نگاه میکند، میبیند چقدر خوشبخت بوده است. و چقدر بیخیال. نبرد با شیاطین - دارن شان
گاهی وقتها آدم از اوقات خوب زندگی بیخبر است. تا اینکه... همه چیز بد میشود، و وقتی به گذشته نگاه میکند، میبیند چقدر خوشبخت بوده است. و چقدر بیخیال. نبرد با شیاطین - دارن شان
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. رمانخـور رمانخـور نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,010 پسندها پسندها 44,669 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,867 1/3/26 #513 من با همهٔ دنیا غریبهام جز با تو. - فروغ فرخزاد
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. رمانخـور رمانخـور نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,010 پسندها پسندها 44,669 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,867 1/3/26 #514 دردناک است که بفهمی برای بعضیها فقط تا وقتی ارزش داری که به دردشان بخوری. چنین گفت زرتشت - نیچه
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. رمانخـور رمانخـور نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,010 پسندها پسندها 44,669 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,867 1/3/26 #515 همیشه میان من و دیگران دیواری بود؛ این دیوار را خودم ساخته بودم. بوف کور - صادق هدایت
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. رمانخـور رمانخـور نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,010 پسندها پسندها 44,669 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,867 1/3/26 #516 هیچ چیز خطرناکتر از آدمی نیست که خودش را مظلوم نشان میدهد. هنر جنگ - سون تزو
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. رمانخـور رمانخـور نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,010 پسندها پسندها 44,669 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,867 1/3/26 #517 گاهی آدم میماند میان ماندن و رفتن، نه میتواند بماند نه دلش میآید برود. چراغها را من خاموش میکنم - زویا پیرزاد
گاهی آدم میماند میان ماندن و رفتن، نه میتواند بماند نه دلش میآید برود. چراغها را من خاموش میکنم - زویا پیرزاد
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. رمانخـور رمانخـور نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,010 پسندها پسندها 44,669 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,867 1/3/26 #518 ما انسانها، حتی وقتی بدبختیم، باز هم رؤیا میبافیم؛ این یکی از رازهای زنده بودن ماست. ابله - داستایفسکی
ما انسانها، حتی وقتی بدبختیم، باز هم رؤیا میبافیم؛ این یکی از رازهای زنده بودن ماست. ابله - داستایفسکی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. رمانخـور رمانخـور نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,010 پسندها پسندها 44,669 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,867 1/3/26 #519 دوستی واقعی آنجاست که حتی سکوت میان دو نفر هم راحت باشد. کلبه عمو تام - هریت بیچر است
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. رمانخـور رمانخـور نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,010 پسندها پسندها 44,669 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,867 1/3/26 #520 وقتی چیزی را میبخشی، اول خودت آزاد میشوی. بخشش رادیکال - کالین تیپینگ