اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,075 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/7/26 #851 من حمایت میخواستم نه یه مشت انتقاد. محکم در آغوشم بگیر - سمانه پرهیزکاری
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,075 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/7/26 #852 آدم باید پلها را خراب کند، تا راه برگشتن نداشته باشد. سووشون - سیمین دانشور
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,075 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/7/26 #853 چه تنهایی عجیبی! پدر خیال میکرد آدم وقتی در حجره خود تنها باشد، تنهاست. نمیدانست که تنهایی را فقط در شلوغی میشود حس کرد. سمفونی مردگان - عباس معروفی
چه تنهایی عجیبی! پدر خیال میکرد آدم وقتی در حجره خود تنها باشد، تنهاست. نمیدانست که تنهایی را فقط در شلوغی میشود حس کرد. سمفونی مردگان - عباس معروفی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,075 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/7/26 #854 در ظاهر روی پاهایم ایستادهام. گاهی میخندم و گاهی گریه میکنم. اما حقیقت این است که خسته هستم. میخواهم فرار کنم. میخواهم بروم و ناپدید شوم. - فروغ فرخزاد
در ظاهر روی پاهایم ایستادهام. گاهی میخندم و گاهی گریه میکنم. اما حقیقت این است که خسته هستم. میخواهم فرار کنم. میخواهم بروم و ناپدید شوم. - فروغ فرخزاد
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,075 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/7/26 #855 بالاترین تهدید برای موفقیت، نه شکست بلکه بیحوصلگی است. عادتهای اتمی - جیمز کلیر
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,075 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/8/26 #856 اگر خواستید کیفیت یک عقیده را بسنجید؛ بنگرید که پیروان آن عقیده چه خدمتی به جامعه بشری کردهاند. - جورج اورول
اگر خواستید کیفیت یک عقیده را بسنجید؛ بنگرید که پیروان آن عقیده چه خدمتی به جامعه بشری کردهاند. - جورج اورول
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,075 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/27/26 #857 آدم وقتی با رنج خودش آشتی نکنه، همهٔ دنیا براش بهانهٔ درد میشه. - انسان در جست و جوی معنا
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,075 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/29/26 #858 رفتیم معامله رو زخمی کردیم که طرف نتونه با کس دیگهای وارد معامله بشه بعضیا این کارو با احساس آدما میکنن. دیدین کاسبا
رفتیم معامله رو زخمی کردیم که طرف نتونه با کس دیگهای وارد معامله بشه بعضیا این کارو با احساس آدما میکنن. دیدین کاسبا
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,075 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/29/26 #859 دردها فراموش میشوند ولی حرامزادهها هرگز... دسته دلقکها
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,075 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/29/26 #860 وقتی بالا می روی مهربان باش و فروتن، چون وقتی سقوط می کنی از کنار همین آدمها رد می شوی! راسل