اخبار تراکتور 1 (8) - (7) 1 پرسپولیس؛ تراکتور بالاخره پرسپولیس را برد، آن هم در چه دیداری!

نه بابا تعصبی منم کلا گفتم که وقتی میگی طرفداران تراکتور به ما هم میخوره مسیرش😁
نه بابا اصن این چیزا رو به خودت نگیر چون ما دخترا که نمیتونیم بریم استادیوم این از این 😂 ینی فکر کنم جای مردا ما بودیم فرهنگ فوتبالمون بهتر بود
بعد روی صحبت ما همون افرادین که تو استادیوم هستن و ازار میرسونن حالا واس چی گفتم تراکتور رو ، چون سالهاس این مسئله رو تو فوتبال داشتیم با هوادارای تراکتور بیشتر از باقی تیم ها ، وگرنه خود تیم تراکتور باشه یا استقلال ادم میخواد یه بازی خوب ببینه دیگه .

دقیقا کل ورزشگاه ها...ولی تو تبریز نباید به کریم باقری که خودش ترک توهین بشه
پس چرا وقتی به چند تا از بازیکن های تراکتور توهین شد آقای باقری که خودشون ترک زبان هستن نگفتن فحاشی نکنید کار هردو تیم و طرفداران اشتباه بوده
اصلا چرا واقعا هیچ وقت این موضوع درست نمیشه چرا فرهنگ سازی نمی کنن .
طرف بازیکن مطرح خیلیا قبولش دارن به جای اینکه بگه آقا توهین نکنید خودش به تیم مقابل توهین می کنه طرف وزیر مملکت خودش به تیم رقیب توهین می‌کنه و مسخره می کنه
مشکلات اینجا هل نمیشه
بازیکن های فوتبال که به جای ترویج ورزش قلیون و رفتارهای مثبت ۱۸ ترویج میدن بازیکن های تنیس مشروبات الکلی با خودشون میارن و دومیدانی ها هنوز تو زندان به سر می برن این ورزش درست نمیشه مدیر فدارسیون کشتی از پنجره به مردم فحش میده این ورزش درست بشو نیست

پس چرا وقتی به چند تا از بازیکن های تراکتور توهین شد آقای باقری که خودشون ترک زبان هستن نگفتن فحاشی نکنید کار هردو تیم و طرفداران اشتباه بوده
اصلا چرا واقعا هیچ وقت این موضوع درست نمیشه چرا فرهنگ سازی نمی کنن .
طرف بازیکن مطرح خیلیا قبولش دارن به جای اینکه بگه آقا توهین نکنید خودش به تیم مقابل توهین می کنه طرف وزیر مملکت خودش به تیم رقیب توهین می‌کنه و مسخره می کنه
مشکلات اینجا هل نمیشه
بازیکن های فوتبال که به جای ترویج ورزش قلیون و رفتارهای مثبت ۱۸ ترویج میدن بازیکن های تنیس مشروبات الکلی با خودشون میارن و دومیدانی ها هنوز تو زندان به سر می برن این ورزش درست نمیشه مدیر فدارسیون کشتی از پنجره به مردم فحش میده این ورزش درست بشو نیست
ببینید به چندتا بازیکن ترک توهین نشد.به شجاع خلیل زاده توهین شد که شمالیه.به بیرانوند توهین شد که لر.و به اسماعیلی فر..بعد توهین پرسپولیسی ها اصلا قومیتی نبوده به خاطر رفتارشون بوده که در مورد جدایی از پرسپولیس صورت گرفته.من طرفدار توهین نیستم و توجیه نمیکنم ولی مسائل قاطی نکنید.
در مورد وزیر و امثالهم هر دوره ای داستان خودش داره.احمدی نژاد هم استقلالی بودو بیشترین فشار ها رو پرسپولیس اورد.در ضمن من و شما خوب میدونیم حکومت استقبال میکنه از تفرقه.....

خیلی از موضوعات مقصر ما مردم هستیم..ما زیادی توجه میکنیم بهشون..خیلی ها ظرفیت ندارند

من میگم فحاشی کردن هر دو طرف نادرست بوده بیرانوند و خلیل زاده ترک زبان نیستن آدم که هستن چرا باید به خودشون و خانواده شون توهین بشه
هیچکس ام تو اون بازی محترمانه از تماشاگران نخواد که از لفاظ نامناسب استفاده نکن
اگر این این مسئله اتفاق نمی افتاد
طرفداران تراکتور هم اصلا توهین نمی کردند
شما خودت یه نفر بی دلیل بهت توهین کنه جواب شو نمیدیذ

من ترک زبان نیستم ولی
ترک ها آدم های بسیار دوست داشتنی و مهمون نواز و خون گرم هستن

اینم که همه حمله کردن به طرفداران تیم تراکتور خودش یه مسئله ایه
در حالی که قبلاً هم از این رفتار های نامناسب بوده متاسفانه زیاد هم بوده این اولین بار نیست

من میگم فحاشی کردن هر دو طرف نادرست بوده بیرانوند و خلیل زاده ترک زبان نیستن آدم که هستن چرا باید به خودشون و خانواده شون توهین بشه
هیچکس ام تو اون بازی محترمانه از تماشاگران نخواد که از لفاظ نامناسب استفاده نکن
اگر این این مسئله اتفاق نمی افتاد
طرفداران تراکتور هم اصلا توهین نمی کردند
شما خودت یه نفر بی دلیل بهت توهین کنه جواب شو نمیدیذ

من ترک زبان نیستم ولی
ترک ها آدم های بسیار دوست داشتنی و مهمون نواز و خون گرم هستن

اینم که همه حمله کردن به طرفداران تیم تراکتور خودش یه مسئله ایه
در حالی که قبلاً هم از این رفتار های نامناسب بوده متاسفانه زیاد هم بوده این اولین بار نیست
ببینید تو همه ورزشگاه توهین هست.اصلا ربطی به قومیت نداره.ایا به ترابی توهین شد؟؟؟؟با اینکه گل زد تو ازادی کسی چیزی بهش گفت؟؟؟؟نحوه جدایی تو فوتبال خیلی مهم.نمونه بارزش مهدی هاشمی نسب..از زمانی که شما به دنیا نیومدید تا الان داره توهین میشنوه

من میگم ترک ها به علی دایی رحم نکردن.به باقری رحم نکردن..این دوتا فارغ از هر مسئله ای نباید بهشون تو گفته بشه...کسی نمیگه ترک ها مهمون نواز نیستن.بحث اتفاقات درون ورزشگاه

آخرین ویرایش:
عقب
بالا پایین