در حال تایپ امپراطوری شکوفه‌های گلابی | فاطمه‌معصومه ابراهیمی

Hanaku_2013

کاربر جدید
کاربر انجمن
2
پسندها
پسندها
16
امتیازها
امتیازها
3
سکه
31
نام:امپراطوری شکوفه‌های گلابی
ژانر:فانتزی
نام نویسنده:فاطمه معصومه ابراهیمی
خلاصه:
من لی‌آهو هستم؛ دختری از خانواده‌ای معمولی در نزدیکی پایتخت کشور چین، با قدی کوتاه و رؤیاهایی که اغلب بوی رنگ و کاغذ می‌دهند. روزهایم میان مکتب نقاشی، شوخی‌های برادرم و گفت‌وگوهای بی‌پایان با بهترین دوستم شائومائو می‌گذشت، تا اینکه یک برخورد اتفاقی با امپراطور، همه‌چیز را از مسیر همیشگی‌اش خارج کرد. پیش از آنکه بفهمم چه می‌شود، به عنوان نقاش رسمی قصر به دربار دعوت شدم و زندگی‌ام میان دیوارهای عظیم کاخ ادامه یافت.
حالا در دنیایی قدم گذاشته‌ام که قوانینش با زندگی ساده‌ی من فرق دارد؛ جایی که هر نگاه معنا دارد، هر حرف شنیده می‌شود و هنر، چیزی فراتر از سرگرمی است. میان راهروهای پرپیچ‌وخم قصر، آشنایی‌ام با ولیعهد تیانگ‌گو و حضورم در کنار خانواده‌ی سلطنتی، روزهایم را پر از اتفاق‌های غیرمنتظره کرده است. این داستان، روایت دختری‌ست که ناخواسته به دل امپراطوری کشیده شد و حالا باید میان هنر، سرنوشت و احساساتی تازه، جای خودش را پیدا کند.

به نام خالق شکوفه‌های شعرِ زندگی .•●

نویسندگان گرامی صمیمانه از انتخاب «انجمن کافه نویسندگان» برای ارائه آثار ارزشمندتان متشکریم!

پیش از شروع تایپ آثار ادبی خود، قوانین و نحوه‌ی تایپ آثار ادبی در«انجمن کافه نویسندگان» با دقت مطالعه کنید.​

شما می‌توانید پس از 5 پست درخواست جلد بدهید.

همچنین شما می‌توانید پس از 6 پست درخواست کاور تبلیغاتی بدهید.

پس از گذشت حداقل 7 پست از داستانک، می‌توانید در تاپیک زیر درخواست نقد داستانک بدهید. توجه داشته باشید که داستانک های تگ‌دار نقد نخواهند شد و در صورت تمایل به درخواست نقد، قبل از درخواست تگ این کار را انجام بدهید.

پس از 7 پست میتوانید برای تعیین سطح اثر ادبی خود درخواست تگ بدهید.

همچنین پس از ارسال 10 پست پایان اثر ادبی خود را اعلام کنید تا رسیدگی های لازم نیز انجام شود... .

اگر بنا به هر دلیلی قصد ادامه دادن اثر ادبی خود را ندارید می توانید درخواست انتقال به متروکه بدهید تا منتقل شود... .

قلمتان سـ🍃ــبز☘️

«مدیریت تالار ادبیات»​

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 8)
عقب
بالا پایین