اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,879 پسندها پسندها 42,933 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,351 1/1/26 #1 | مشاعره با اشعار سعدی | دردی از حسرت دیدار تو دارم که طبیب عاجز آمد که مرا چارهی درمان تو نیست - سعدی
| مشاعره با اشعار سعدی | دردی از حسرت دیدار تو دارم که طبیب عاجز آمد که مرا چارهی درمان تو نیست - سعدی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,879 پسندها پسندها 42,933 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,351 1/1/26 #2 خبرت هست که بیروی تو آرامم نیست؟ طاقت بار فراق این همه ایامم نیست؟ - سعدی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,879 پسندها پسندها 42,933 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,351 1/1/26 #3 بیا که نوبت صلح است و دوستی و عنایت به شرط آن که نگوییم از آن چه رفت حکایت - سعدی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,879 پسندها پسندها 42,933 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,351 1/1/26 #4 گر برود به هر قدم در ره دیدنت سری من نه حریف رفتنم از در تو به هر دری - سعدی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,879 پسندها پسندها 42,933 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,351 1/1/26 #5 به دریایِ غمت غرقم گریزان از همه خلقم. - سعدی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,879 پسندها پسندها 42,933 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,351 1/1/26 #6 با لشکرت چه حاجت رفتن به جنگ دشمن؟ تو خود به چَشم و اَبرو برهم زنی سپاهی... - سعدی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,879 پسندها پسندها 42,933 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,351 1/1/26 #7 هزار سال پس از مرگ من چو بازآیی ز خاک نعره برآرم که "مرحبا ای دوست" - سعدی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,879 پسندها پسندها 42,933 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,351 1/1/26 #8 عشق ورزیدم و عقلم به ملامت برخاست کان که عاشق شد از او حکم سلامت برخاست - سعدی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,879 پسندها پسندها 42,933 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,351 1/1/26 #9 چنانت دوست میدارم که گر روزی فراق افتد تو صَبر از من توانی کرد و من صَبر از تو نتوانم... - سعدی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,879 پسندها پسندها 42,933 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,351 1/1/26 #10 «پیشِ قدمت مردن، بهتر که به هجرانت» - سعدی