سارا مرتضویسارا مرتضوی عضو تأیید شده است. ناشر ادب امروز نویسنده افتخاری مدیر بازنشسته ویژه رتبه اول مسابقات برتر سال بررسی مدیریتی از تالار مدیر رسمی مدال فرشته زمینی vip ارزشمند پشتکار خیلی خوب داوری خانم نمونه پشتکار خوب حرفه ای برتر فصل برتر فصل حمایت خلاقیت فعال محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 5,915 پسندها پسندها 25,521 امتیازها امتیازها 958 سکه 16,408 1/27/26 #61 Farzane گفت: @افسون قلم سارا خودتی؟؟؟!!! حدس من سارا جون... تاامااام کلیک کنید تا گسترش یابد... عجب شاعری هستم پس
Farzane گفت: @افسون قلم سارا خودتی؟؟؟!!! حدس من سارا جون... تاامااام کلیک کنید تا گسترش یابد... عجب شاعری هستم پس
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی فرشته زمینی رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی مدال فرشته زمینی با پشتکار عالی پشتکار خیلی خوب محبوب مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 3,813 پسندها پسندها 18,121 امتیازها امتیازها 778 سکه 13,090 1/27/26 #62 افسون قلم گفت: عجب شاعری هستم پس کلیک کنید تا گسترش یابد... پس اعتراف نما جانا دربیار ما را زین کُما خودشی ، تامام
افسون قلم گفت: عجب شاعری هستم پس کلیک کنید تا گسترش یابد... پس اعتراف نما جانا دربیار ما را زین کُما خودشی ، تامام
سارا مرتضویسارا مرتضوی عضو تأیید شده است. ناشر ادب امروز نویسنده افتخاری مدیر بازنشسته ویژه رتبه اول مسابقات برتر سال بررسی مدیریتی از تالار مدیر رسمی مدال فرشته زمینی vip ارزشمند پشتکار خیلی خوب داوری خانم نمونه پشتکار خوب حرفه ای برتر فصل برتر فصل حمایت خلاقیت فعال محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 5,915 پسندها پسندها 25,521 امتیازها امتیازها 958 سکه 16,408 1/27/26 #63 Farzane گفت: پس اعتراف نما جانا دربیار ما را زین کُما خودشی ، تامام کلیک کنید تا گسترش یابد... جالبه که کسی بهت شک نمیکنه
Farzane گفت: پس اعتراف نما جانا دربیار ما را زین کُما خودشی ، تامام کلیک کنید تا گسترش یابد... جالبه که کسی بهت شک نمیکنه
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی فرشته زمینی رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی مدال فرشته زمینی با پشتکار عالی پشتکار خیلی خوب محبوب مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 3,813 پسندها پسندها 18,121 امتیازها امتیازها 778 سکه 13,090 1/27/26 #64 افسون قلم گفت: جالبه که کسی بهت شک نمیکنه کلیک کنید تا گسترش یابد... هر کس شک کند به من زود بنش میکنم به تَن خدا شایِده + ۳۰ پسند منو بدید، برم
افسون قلم گفت: جالبه که کسی بهت شک نمیکنه کلیک کنید تا گسترش یابد... هر کس شک کند به من زود بنش میکنم به تَن خدا شایِده + ۳۰ پسند منو بدید، برم
CarNeliaNCarNeliaN عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش طراحی و گرافیک پرسنل مدیریت مدیر ارشد طـراح گرافیست فرشته زمینی طراحی و گرافیست نوشتهها نوشتهها 936 پسندها پسندها 7,889 امتیازها امتیازها 398 سکه 4,194 1/27/26 #65 @FarzaneFarzane عضو تأیید شده است.
سارا مرتضویسارا مرتضوی عضو تأیید شده است. ناشر ادب امروز نویسنده افتخاری مدیر بازنشسته ویژه رتبه اول مسابقات برتر سال بررسی مدیریتی از تالار مدیر رسمی مدال فرشته زمینی vip ارزشمند پشتکار خیلی خوب داوری خانم نمونه پشتکار خوب حرفه ای برتر فصل برتر فصل حمایت خلاقیت فعال محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 5,915 پسندها پسندها 25,521 امتیازها امتیازها 958 سکه 16,408 1/27/26 #66 @NAHIT بیا تحویل بگیر
سارا مرتضویسارا مرتضوی عضو تأیید شده است. ناشر ادب امروز نویسنده افتخاری مدیر بازنشسته ویژه رتبه اول مسابقات برتر سال بررسی مدیریتی از تالار مدیر رسمی مدال فرشته زمینی vip ارزشمند پشتکار خیلی خوب داوری خانم نمونه پشتکار خوب حرفه ای برتر فصل برتر فصل حمایت خلاقیت فعال محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 5,915 پسندها پسندها 25,521 امتیازها امتیازها 958 سکه 16,408 1/27/26 #67 رهگذر گفت: @FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. کلیک کنید تا گسترش یابد... آع بالاخره یکی پیدا شد
CarNeliaNCarNeliaN عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش طراحی و گرافیک پرسنل مدیریت مدیر ارشد طـراح گرافیست فرشته زمینی طراحی و گرافیست نوشتهها نوشتهها 936 پسندها پسندها 7,889 امتیازها امتیازها 398 سکه 4,194 1/27/26 #68
سارا مرتضویسارا مرتضوی عضو تأیید شده است. ناشر ادب امروز نویسنده افتخاری مدیر بازنشسته ویژه رتبه اول مسابقات برتر سال بررسی مدیریتی از تالار مدیر رسمی مدال فرشته زمینی vip ارزشمند پشتکار خیلی خوب داوری خانم نمونه پشتکار خوب حرفه ای برتر فصل برتر فصل حمایت خلاقیت فعال محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 5,915 پسندها پسندها 25,521 امتیازها امتیازها 958 سکه 16,408 1/27/26 #69 آیا کسی به @PerS!aN شک نکرده؟
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی فرشته زمینی رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی مدال فرشته زمینی با پشتکار عالی پشتکار خیلی خوب محبوب مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 3,813 پسندها پسندها 18,121 امتیازها امتیازها 778 سکه 13,090 1/27/26 #70 بخدا، شما مسلمان نیستید به آسانیِ آب، تهمت میزنید من اگر بودم که نمیدادم لو گوشه ای بودم و میخوردم پلو
بخدا، شما مسلمان نیستید به آسانیِ آب، تهمت میزنید من اگر بودم که نمیدادم لو گوشه ای بودم و میخوردم پلو