CarNeliaNCarNeliaN عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش طراحی و گرافیک پرسنل مدیریت مدیر ارشد طـراح گرافیست فرشته زمینی طراحی و گرافیست نوشتهها نوشتهها 937 پسندها پسندها 7,910 امتیازها امتیازها 398 سکه 4,204 1/27/26 #71 @FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. بلاک❌
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی فرشته زمینی رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی مدال فرشته زمینی با پشتکار عالی پشتکار خیلی خوب محبوب مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 3,818 پسندها پسندها 18,159 امتیازها امتیازها 778 سکه 13,106 1/27/26 #72 افسون قلم گفت: آیا کسی به @PerS!aN شک نکرده؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... ازین هنرا نداره این بنده خدا براش دعا کنید، بگید خدا خدا
افسون قلم گفت: آیا کسی به @PerS!aN شک نکرده؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... ازین هنرا نداره این بنده خدا براش دعا کنید، بگید خدا خدا
CarNeliaNCarNeliaN عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش طراحی و گرافیک پرسنل مدیریت مدیر ارشد طـراح گرافیست فرشته زمینی طراحی و گرافیست نوشتهها نوشتهها 937 پسندها پسندها 7,910 امتیازها امتیازها 398 سکه 4,204 1/27/26 #73 افسون قلم گفت: آیا کسی به @PerS!aN شک نکرده؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... مدیر تالار ادبیات بوده قبلا من دیگه نمیام انجمن شما خیلی بدید من با شما 🤲 اینجوری بودم، شما با من اینجوری..
افسون قلم گفت: آیا کسی به @PerS!aN شک نکرده؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... مدیر تالار ادبیات بوده قبلا من دیگه نمیام انجمن شما خیلی بدید من با شما 🤲 اینجوری بودم، شما با من اینجوری..
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی فرشته زمینی رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی مدال فرشته زمینی با پشتکار عالی پشتکار خیلی خوب محبوب مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 3,818 پسندها پسندها 18,159 امتیازها امتیازها 778 سکه 13,106 1/27/26 #74 رهگذر گفت: مدیر تالار ادبیات بوده قبلا من دیگه نمیام انجمن شما خیلی بدید من با شما 🤲 اینجوری بودم، شما با من اینجوری.. کلیک کنید تا گسترش یابد... بیا باهم بریم جااآاانم به منم نگفتن
رهگذر گفت: مدیر تالار ادبیات بوده قبلا من دیگه نمیام انجمن شما خیلی بدید من با شما 🤲 اینجوری بودم، شما با من اینجوری.. کلیک کنید تا گسترش یابد... بیا باهم بریم جااآاانم به منم نگفتن
CarNeliaNCarNeliaN عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش طراحی و گرافیک پرسنل مدیریت مدیر ارشد طـراح گرافیست فرشته زمینی طراحی و گرافیست نوشتهها نوشتهها 937 پسندها پسندها 7,910 امتیازها امتیازها 398 سکه 4,204 1/27/26 #75 بیا جواب را بگو و ما را راحت کن، بیا
CarNeliaNCarNeliaN عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش طراحی و گرافیک پرسنل مدیریت مدیر ارشد طـراح گرافیست فرشته زمینی طراحی و گرافیست نوشتهها نوشتهها 937 پسندها پسندها 7,910 امتیازها امتیازها 398 سکه 4,204 1/27/26 #76 ازش بپرس جواب کیه؟ افسون قلم؟؟
سارا مرتضویسارا مرتضوی عضو تأیید شده است. ناشر ادب امروز نویسنده افتخاری مدیر بازنشسته ویژه رتبه اول مسابقات برتر سال بررسی مدیریتی از تالار مدیر رسمی مدال فرشته زمینی vip ارزشمند پشتکار خیلی خوب داوری خانم نمونه پشتکار خوب حرفه ای برتر فصل برتر فصل حمایت خلاقیت فعال محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 5,922 پسندها پسندها 25,535 امتیازها امتیازها 958 سکه 16,412 1/27/26 #77 از بالا گفتن ۵ روز باید بگذره
سارا مرتضویسارا مرتضوی عضو تأیید شده است. ناشر ادب امروز نویسنده افتخاری مدیر بازنشسته ویژه رتبه اول مسابقات برتر سال بررسی مدیریتی از تالار مدیر رسمی مدال فرشته زمینی vip ارزشمند پشتکار خیلی خوب داوری خانم نمونه پشتکار خوب حرفه ای برتر فصل برتر فصل حمایت خلاقیت فعال محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 5,922 پسندها پسندها 25,535 امتیازها امتیازها 958 سکه 16,412 1/27/26 #78 رهگذر گفت: ازش بپرس جواب کیه؟ افسون قلم؟؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... الان مشخص شد فرزانه یک شاعر گمنام بوده
رهگذر گفت: ازش بپرس جواب کیه؟ افسون قلم؟؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... الان مشخص شد فرزانه یک شاعر گمنام بوده
سارا مرتضویسارا مرتضوی عضو تأیید شده است. ناشر ادب امروز نویسنده افتخاری مدیر بازنشسته ویژه رتبه اول مسابقات برتر سال بررسی مدیریتی از تالار مدیر رسمی مدال فرشته زمینی vip ارزشمند پشتکار خیلی خوب داوری خانم نمونه پشتکار خوب حرفه ای برتر فصل برتر فصل حمایت خلاقیت فعال محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 5,922 پسندها پسندها 25,535 امتیازها امتیازها 958 سکه 16,412 1/27/26 #79 مثل نقل و نبات داره تراوش میکنه
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی فرشته زمینی رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی مدال فرشته زمینی با پشتکار عالی پشتکار خیلی خوب محبوب مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 3,818 پسندها پسندها 18,159 امتیازها امتیازها 778 سکه 13,106 1/27/26 #80 افسون قلم گفت: از بالا گفتن ۵ روز باید بگذره کلیک کنید تا گسترش یابد... نخیر از بالا گفتن یک روزه هم تمومه، بشرط اولین حدس درست چرا با دقت نمیخونی فرامین را 😄
افسون قلم گفت: از بالا گفتن ۵ روز باید بگذره کلیک کنید تا گسترش یابد... نخیر از بالا گفتن یک روزه هم تمومه، بشرط اولین حدس درست چرا با دقت نمیخونی فرامین را 😄