اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,090 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/31/26 #151 دلم واسه اونایی که فکر میکنن بعد از هیجده سالگی براشون ری*دن خیلی میسوزه... الخصوص خودم😐🤦🏻♀️
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,207 پسندها پسندها 21,309 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,122 1/31/26 #152 وقتی معیار عشق و علاقه پول، ظاهر و صورت زیباست. خب بهتر دیگه از فرهنگ و جامعه حرف نزنیم.
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,090 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/31/26 #153 دردناکترین جملهای که خوندم: دیروز رفتم پرورشگاه همینجوری که داشتم باهاشون حرف میزدم یکیشون خیلی بامزه و کوچولو بود بهم گفت خاله تو دختر داری؟ گفتم نه ندارم، گفت شاید من دخترت باشم.. نیستم؟
دردناکترین جملهای که خوندم: دیروز رفتم پرورشگاه همینجوری که داشتم باهاشون حرف میزدم یکیشون خیلی بامزه و کوچولو بود بهم گفت خاله تو دختر داری؟ گفتم نه ندارم، گفت شاید من دخترت باشم.. نیستم؟
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,090 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/31/26 #154 من در آینده:)) وقتی وسط راه میفهمی دوست داشتنت یه طرفه بوده انگار از طبقه بیستم پرت میشی پایین، پرت میشی پایین، ولی پا میشی راه میری، همینقدر ترسناک...
من در آینده:)) وقتی وسط راه میفهمی دوست داشتنت یه طرفه بوده انگار از طبقه بیستم پرت میشی پایین، پرت میشی پایین، ولی پا میشی راه میری، همینقدر ترسناک...
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,090 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/31/26 #155 چند وقته با جملهی “بخر نذار تو دلت بمونه” خودمو بدبخت کردم، کاش بذارم توی دلم بمونه.
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,090 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/31/26 #156 دخترا اینجورین که.. تا یه چیزیو خودشون نخوان بفهمن نمیفهمن، مثلا الان شما ۴ روز بگی ۲ ضربدر۲ میشه ۴ ولی دلش نخواد بفهمه میگه نه میشه ۱۷
دخترا اینجورین که.. تا یه چیزیو خودشون نخوان بفهمن نمیفهمن، مثلا الان شما ۴ روز بگی ۲ ضربدر۲ میشه ۴ ولی دلش نخواد بفهمه میگه نه میشه ۱۷
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,090 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/31/26 #157 شکست عشقی؟ تا حالا معلم مورد علاقت سرت داد نزده بفهمی درد یعنی چی..
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,090 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/31/26 #158 یه زمانی میرفتی مهمونی واسه اینکه نشون بدی با شخصیتی نباید موز برمیداشتی ..
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,090 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/31/26 #159 دخترا تو اوج ناراحتی.. وقتی دارن گریه میکنن پا میشن میرن تو آینه نگاه میکنن ببینن وقتی گریه میکنن خوشگل میشن یا نه! من عکسم میگیرم🤦🏻♀️😂
دخترا تو اوج ناراحتی.. وقتی دارن گریه میکنن پا میشن میرن تو آینه نگاه میکنن ببینن وقتی گریه میکنن خوشگل میشن یا نه! من عکسم میگیرم🤦🏻♀️😂
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,090 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 1/31/26 #160 -چجوری ناراحتیت رو نشون میدی؟ +به همه جا نگاه میکنم، جز صورتش