Evil girl مترجم آزمایشی+خونآشام ژورنالیست مقامدار آزمایشی حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,488 پسندها پسندها 15,144 امتیازها امتیازها 598 سکه 11 2/4/26 #81 به طرف میگن الاغ کیه میگه :پسرم میگن :چرا میگه: مگه الاغی میپرسی
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,142 پسندها پسندها 21,095 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,010 2/4/26 #82 هیچ وقت نفهمیدم چرا وقتی قراره مهمون بیاد مادرم اول با جارو برقی میاد تو اتاق من خب مگه موزهاس که بیان همه جای خونه رو بگردن🤦♂😂
هیچ وقت نفهمیدم چرا وقتی قراره مهمون بیاد مادرم اول با جارو برقی میاد تو اتاق من خب مگه موزهاس که بیان همه جای خونه رو بگردن🤦♂😂
Evil girl مترجم آزمایشی+خونآشام ژورنالیست مقامدار آزمایشی حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,488 پسندها پسندها 15,144 امتیازها امتیازها 598 سکه 11 2/4/26 #83 به تبریزیا میگن عشق یعنی چی میگه:چای 🤣
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,142 پسندها پسندها 21,095 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,010 2/4/26 #84 ﻭﻗﺘﯽ ﺩﺍﺭﯼ ﻧﯿﻤﺮﻭ ﺩﺭﺳﺖ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﻭ ﺍﺯ ﺑﻘﯿﻪ ﻣﯿﭙﺮﺳﯽ ﺷﻤﺎﻫﺎ ﻫﻢ ﻣﯿﺨﻮﺭﯾﻦ؟ ﺍﻭﻧﯽ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﻪ: ﻣﻦ ﯾﮑﯽ ﺩﻭ ﻟﻘﻤﻪ ﺑﺎﻫﺎﺕ ﻣﯿﺨﻮﺭﻡ .. ﺍﺯ همون ﺑﺘﺮسین ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺗﺮﺳﻨﺎﮐﯿﻪ ﻫﻤﺸﻮ همون میخوره😁😂
ﻭﻗﺘﯽ ﺩﺍﺭﯼ ﻧﯿﻤﺮﻭ ﺩﺭﺳﺖ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﻭ ﺍﺯ ﺑﻘﯿﻪ ﻣﯿﭙﺮﺳﯽ ﺷﻤﺎﻫﺎ ﻫﻢ ﻣﯿﺨﻮﺭﯾﻦ؟ ﺍﻭﻧﯽ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﻪ: ﻣﻦ ﯾﮑﯽ ﺩﻭ ﻟﻘﻤﻪ ﺑﺎﻫﺎﺕ ﻣﯿﺨﻮﺭﻡ .. ﺍﺯ همون ﺑﺘﺮسین ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺗﺮﺳﻨﺎﮐﯿﻪ ﻫﻤﺸﻮ همون میخوره😁😂
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,142 پسندها پسندها 21,095 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,010 2/4/26 #85 من فکر میکردم خودم تنبل عالمم تا وقتی دیدم داداشم تشنهش بود و برای اینکه تا آشپزخونه نره آب اتو رو خورد. ببینید من واقعا باورم نمیشه🤦♂😂😂
من فکر میکردم خودم تنبل عالمم تا وقتی دیدم داداشم تشنهش بود و برای اینکه تا آشپزخونه نره آب اتو رو خورد. ببینید من واقعا باورم نمیشه🤦♂😂😂
Evil girl مترجم آزمایشی+خونآشام ژورنالیست مقامدار آزمایشی حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,488 پسندها پسندها 15,144 امتیازها امتیازها 598 سکه 11 2/4/26 #86 مرد میگه: گاو چی میگه پسره میگه مووو مرده میگه مگه تو گاوی؟ پسره میگه نوووو
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,142 پسندها پسندها 21,095 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,010 2/4/26 #87 به آدم های که تو ۳۰ دقیقه بلند میشن، دوش میگیرن و صبحانه میخورن حسودیم میشه! من ۳۰ دقیقه لازم دارم تا بفهمم کی ام و کجام و باید چیکار باید بکنم😂😂
به آدم های که تو ۳۰ دقیقه بلند میشن، دوش میگیرن و صبحانه میخورن حسودیم میشه! من ۳۰ دقیقه لازم دارم تا بفهمم کی ام و کجام و باید چیکار باید بکنم😂😂
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,142 پسندها پسندها 21,095 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,010 2/4/26 #88 آیا از صبح تا شب دراینترنت علاف هستید؟ آیا هر روز شما مثل روزهای دیگر است ؟ آیا هیچ پیشرفتی ندارید؟ ما هیچ پیشنهادی برای شما نداریم!! خدا سر شاهده ما هم مثل شماییم ...😭😂
آیا از صبح تا شب دراینترنت علاف هستید؟ آیا هر روز شما مثل روزهای دیگر است ؟ آیا هیچ پیشرفتی ندارید؟ ما هیچ پیشنهادی برای شما نداریم!! خدا سر شاهده ما هم مثل شماییم ...😭😂
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,142 پسندها پسندها 21,095 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,010 2/4/26 #89 ﺭﻭﺯﻱ ﺷﺨﺼﻲ ﻧﺰﺩ ﺑﺰﺭﮔﻲ ﺭﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ ﺳﻮﺍﻟﻲ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﻤﻴﺘﻮﺍﻧﻢ ﺟﻠﻮﻱ ﺟﻤﻊ ﺑﮕﻮﯾﻢ. ﺑﺰﺭﮒ ﺣﺎﺿﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺷﺨﺺ ﺳﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﭘﺮﺳﯿﺪ . ﻭﻟﻲ ﭼﻮﻥ ﻫﻤﻪ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﮐﺴﻲ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻪ ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﮐﺮﺩ ﻭ ﭼﻪ ﺟﻮﺍﺑﻲ ﺷﻨﯿﺪ !!! ﺷﺮﻣﻨﺪﺗﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ 😐 😂😂😂😂
ﺭﻭﺯﻱ ﺷﺨﺼﻲ ﻧﺰﺩ ﺑﺰﺭﮔﻲ ﺭﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ ﺳﻮﺍﻟﻲ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﻤﻴﺘﻮﺍﻧﻢ ﺟﻠﻮﻱ ﺟﻤﻊ ﺑﮕﻮﯾﻢ. ﺑﺰﺭﮒ ﺣﺎﺿﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺷﺨﺺ ﺳﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﭘﺮﺳﯿﺪ . ﻭﻟﻲ ﭼﻮﻥ ﻫﻤﻪ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﮐﺴﻲ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻪ ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﮐﺮﺩ ﻭ ﭼﻪ ﺟﻮﺍﺑﻲ ﺷﻨﯿﺪ !!! ﺷﺮﻣﻨﺪﺗﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ 😐 😂😂😂😂
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,142 پسندها پسندها 21,095 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,010 2/4/26 #90 این استاد روزگار عجب خوش سلیقه است می اندازد دانشجویی که بیشتر صفا میداد به کلاس😑