Evil girl مترجم آزمایشی+خونآشام ژورنالیست مقامدار آزمایشی حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,487 پسندها پسندها 15,142 امتیازها امتیازها 598 سکه 11 2/4/26 #81 به طرف میگن الاغ کیه میگه :پسرم میگن :چرا میگه: مگه الاغی میپرسی
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,190 پسندها پسندها 21,262 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,099 2/4/26 #82 هیچ وقت نفهمیدم چرا وقتی قراره مهمون بیاد مادرم اول با جارو برقی میاد تو اتاق من خب مگه موزهاس که بیان همه جای خونه رو بگردن🤦♂😂
هیچ وقت نفهمیدم چرا وقتی قراره مهمون بیاد مادرم اول با جارو برقی میاد تو اتاق من خب مگه موزهاس که بیان همه جای خونه رو بگردن🤦♂😂
Evil girl مترجم آزمایشی+خونآشام ژورنالیست مقامدار آزمایشی حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,487 پسندها پسندها 15,142 امتیازها امتیازها 598 سکه 11 2/4/26 #83 به تبریزیا میگن عشق یعنی چی میگه:چای 🤣
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,190 پسندها پسندها 21,262 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,099 2/4/26 #84 ﻭﻗﺘﯽ ﺩﺍﺭﯼ ﻧﯿﻤﺮﻭ ﺩﺭﺳﺖ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﻭ ﺍﺯ ﺑﻘﯿﻪ ﻣﯿﭙﺮﺳﯽ ﺷﻤﺎﻫﺎ ﻫﻢ ﻣﯿﺨﻮﺭﯾﻦ؟ ﺍﻭﻧﯽ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﻪ: ﻣﻦ ﯾﮑﯽ ﺩﻭ ﻟﻘﻤﻪ ﺑﺎﻫﺎﺕ ﻣﯿﺨﻮﺭﻡ .. ﺍﺯ همون ﺑﺘﺮسین ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺗﺮﺳﻨﺎﮐﯿﻪ ﻫﻤﺸﻮ همون میخوره😁😂
ﻭﻗﺘﯽ ﺩﺍﺭﯼ ﻧﯿﻤﺮﻭ ﺩﺭﺳﺖ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﻭ ﺍﺯ ﺑﻘﯿﻪ ﻣﯿﭙﺮﺳﯽ ﺷﻤﺎﻫﺎ ﻫﻢ ﻣﯿﺨﻮﺭﯾﻦ؟ ﺍﻭﻧﯽ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﻪ: ﻣﻦ ﯾﮑﯽ ﺩﻭ ﻟﻘﻤﻪ ﺑﺎﻫﺎﺕ ﻣﯿﺨﻮﺭﻡ .. ﺍﺯ همون ﺑﺘﺮسین ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺗﺮﺳﻨﺎﮐﯿﻪ ﻫﻤﺸﻮ همون میخوره😁😂
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,190 پسندها پسندها 21,262 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,099 2/4/26 #85 من فکر میکردم خودم تنبل عالمم تا وقتی دیدم داداشم تشنهش بود و برای اینکه تا آشپزخونه نره آب اتو رو خورد. ببینید من واقعا باورم نمیشه🤦♂😂😂
من فکر میکردم خودم تنبل عالمم تا وقتی دیدم داداشم تشنهش بود و برای اینکه تا آشپزخونه نره آب اتو رو خورد. ببینید من واقعا باورم نمیشه🤦♂😂😂
Evil girl مترجم آزمایشی+خونآشام ژورنالیست مقامدار آزمایشی حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,487 پسندها پسندها 15,142 امتیازها امتیازها 598 سکه 11 2/4/26 #86 مرد میگه: گاو چی میگه پسره میگه مووو مرده میگه مگه تو گاوی؟ پسره میگه نوووو
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,190 پسندها پسندها 21,262 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,099 2/4/26 #87 به آدم های که تو ۳۰ دقیقه بلند میشن، دوش میگیرن و صبحانه میخورن حسودیم میشه! من ۳۰ دقیقه لازم دارم تا بفهمم کی ام و کجام و باید چیکار باید بکنم😂😂
به آدم های که تو ۳۰ دقیقه بلند میشن، دوش میگیرن و صبحانه میخورن حسودیم میشه! من ۳۰ دقیقه لازم دارم تا بفهمم کی ام و کجام و باید چیکار باید بکنم😂😂
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,190 پسندها پسندها 21,262 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,099 2/4/26 #88 آیا از صبح تا شب دراینترنت علاف هستید؟ آیا هر روز شما مثل روزهای دیگر است ؟ آیا هیچ پیشرفتی ندارید؟ ما هیچ پیشنهادی برای شما نداریم!! خدا سر شاهده ما هم مثل شماییم ...😭😂
آیا از صبح تا شب دراینترنت علاف هستید؟ آیا هر روز شما مثل روزهای دیگر است ؟ آیا هیچ پیشرفتی ندارید؟ ما هیچ پیشنهادی برای شما نداریم!! خدا سر شاهده ما هم مثل شماییم ...😭😂
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,190 پسندها پسندها 21,262 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,099 2/4/26 #89 ﺭﻭﺯﻱ ﺷﺨﺼﻲ ﻧﺰﺩ ﺑﺰﺭﮔﻲ ﺭﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ ﺳﻮﺍﻟﻲ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﻤﻴﺘﻮﺍﻧﻢ ﺟﻠﻮﻱ ﺟﻤﻊ ﺑﮕﻮﯾﻢ. ﺑﺰﺭﮒ ﺣﺎﺿﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺷﺨﺺ ﺳﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﭘﺮﺳﯿﺪ . ﻭﻟﻲ ﭼﻮﻥ ﻫﻤﻪ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﮐﺴﻲ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻪ ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﮐﺮﺩ ﻭ ﭼﻪ ﺟﻮﺍﺑﻲ ﺷﻨﯿﺪ !!! ﺷﺮﻣﻨﺪﺗﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ 😐 😂😂😂😂
ﺭﻭﺯﻱ ﺷﺨﺼﻲ ﻧﺰﺩ ﺑﺰﺭﮔﻲ ﺭﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ ﺳﻮﺍﻟﻲ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﻤﻴﺘﻮﺍﻧﻢ ﺟﻠﻮﻱ ﺟﻤﻊ ﺑﮕﻮﯾﻢ. ﺑﺰﺭﮒ ﺣﺎﺿﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺷﺨﺺ ﺳﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﭘﺮﺳﯿﺪ . ﻭﻟﻲ ﭼﻮﻥ ﻫﻤﻪ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﮐﺴﻲ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻪ ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﮐﺮﺩ ﻭ ﭼﻪ ﺟﻮﺍﺑﻲ ﺷﻨﯿﺪ !!! ﺷﺮﻣﻨﺪﺗﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ 😐 😂😂😂😂
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,190 پسندها پسندها 21,262 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,099 2/4/26 #90 این استاد روزگار عجب خوش سلیقه است می اندازد دانشجویی که بیشتر صفا میداد به کلاس😑