:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,123 پسندها پسندها 20,868 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,954 4/28/26 #301 راستی اون باک بنزینی که چند وقت پیش زدین دارینش هنوز؟؟ لعنتی های اقتصاد دان😂😂😂
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,123 پسندها پسندها 20,868 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,954 4/28/26 #302 مطالعات نشون داده که دلیل بدخط بودن اینه که مغز شخص سریعتر از دستش پردازش میکنه خدا رو شکر این یه مشکلم هم حل شد.. فقط موند قیافهم😭😂
مطالعات نشون داده که دلیل بدخط بودن اینه که مغز شخص سریعتر از دستش پردازش میکنه خدا رو شکر این یه مشکلم هم حل شد.. فقط موند قیافهم😭😂
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,123 پسندها پسندها 20,868 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,954 4/28/26 #303 پسر داییم ۱۶ سالشه تو اینستا عكس گذاشته با سيگار زيرش نوشته تقاص رفتنتو ريههام پس ميده منم زيرش نوشتم"باباتم اينو ميدونه يا خودم بگم بهش؟" ٢٥ تا ميس كال تو ٢ دقيقه زده بهم 😂 اگه به من بود مشکل اعتیاد رو همینجوری حل می کردم
پسر داییم ۱۶ سالشه تو اینستا عكس گذاشته با سيگار زيرش نوشته تقاص رفتنتو ريههام پس ميده منم زيرش نوشتم"باباتم اينو ميدونه يا خودم بگم بهش؟" ٢٥ تا ميس كال تو ٢ دقيقه زده بهم 😂 اگه به من بود مشکل اعتیاد رو همینجوری حل می کردم
Anitak کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 52 پسندها پسندها 78 امتیازها امتیازها 18 سکه 41 5/15/26 #304 میدونی ماهیها وقتی غذا تموم میشه چی کار میکنن؟ سفرهماهی رو جمع میکنن
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,123 پسندها پسندها 20,868 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,954 5/15/26 #305 تو مطب دکتر مغز و اعصاب نوشته بود از آوردن بچه جدا خودداری کنید پرسيدم چرا؟🤔 گفت آخه دکتر اعصاب نداره😐😂😂
تو مطب دکتر مغز و اعصاب نوشته بود از آوردن بچه جدا خودداری کنید پرسيدم چرا؟🤔 گفت آخه دکتر اعصاب نداره😐😂😂
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,123 پسندها پسندها 20,868 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,954 5/15/26 #306 دختر استوری گذاشته از اینکه نه خواهر شوهر دارم نه مادر شوهر خیلی راضیم😊 فقط اون قسمتش که شوهر ندارمو خیلی نمیپسندم😂🤦🏻♀️ مردم ایران عالین
دختر استوری گذاشته از اینکه نه خواهر شوهر دارم نه مادر شوهر خیلی راضیم😊 فقط اون قسمتش که شوهر ندارمو خیلی نمیپسندم😂🤦🏻♀️ مردم ایران عالین
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,123 پسندها پسندها 20,868 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,954 5/15/26 #307 بعضی از خانم ها هم هستن با گفتن این جمله که : “والا هرچی زشت تر باشی شانست بیشتره” خودشون رو در دسته بد شانس ها جا میدن تا از زشتی تبرئه بشن!!!😂😂 ولی نه خانوم ها مشکل از جای دیگه است. شانس چیه بابا
بعضی از خانم ها هم هستن با گفتن این جمله که : “والا هرچی زشت تر باشی شانست بیشتره” خودشون رو در دسته بد شانس ها جا میدن تا از زشتی تبرئه بشن!!!😂😂 ولی نه خانوم ها مشکل از جای دیگه است. شانس چیه بابا
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,123 پسندها پسندها 20,868 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,954 5/15/26 #308 این پولی که تا الان واسه کانفیگ دادم رو قبلا غلامحسین پیروانی باهاش سه فصل فجر سپاسی رو توی لیگ برتر نگه میداشت آخرشم یه چیزی اضافه میومد.
این پولی که تا الان واسه کانفیگ دادم رو قبلا غلامحسین پیروانی باهاش سه فصل فجر سپاسی رو توی لیگ برتر نگه میداشت آخرشم یه چیزی اضافه میومد.
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,123 پسندها پسندها 20,868 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,954 5/15/26 #309 تلگرام با این عظمت به خودش نمیگه سوپراپلیکیشن، بعد اینجا هرکی تونسته یه برنامه ای بسازه که زیر نیم ساعت پیامو برسونه اسمشو گذاشته سوپراپلیکیشن😂😂
تلگرام با این عظمت به خودش نمیگه سوپراپلیکیشن، بعد اینجا هرکی تونسته یه برنامه ای بسازه که زیر نیم ساعت پیامو برسونه اسمشو گذاشته سوپراپلیکیشن😂😂
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,123 پسندها پسندها 20,868 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,954 5/15/26 #310 بچه بودم بابام بردم دکتر. وقتی نوبتم شد اینقد میترسیدم چار چوب در مطبُ گرفته بودمو داخل نمیرفتم بابام گفت آقای دکتر الان میارمش، این وقتی خر میشه توی هیچ طویله ای نمیره🤦🏻♂😂😂 دکتره با دهن باز فقط بابامو نگاه میکرد.😔😂
بچه بودم بابام بردم دکتر. وقتی نوبتم شد اینقد میترسیدم چار چوب در مطبُ گرفته بودمو داخل نمیرفتم بابام گفت آقای دکتر الان میارمش، این وقتی خر میشه توی هیچ طویله ای نمیره🤦🏻♂😂😂 دکتره با دهن باز فقط بابامو نگاه میکرد.😔😂