محفل ادبی [ ملت عشق ]

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع -Taraneh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
هیچ راه گریز دیگری برای من نیست.

« لی‌لی! عاشقم باش ! »

-نامه خودکشی ولادیمیر مایاکوفسکی، ۱۵ آوریل ۱۹۳۰

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: HIIIS
در غیاب تو درِ دنیا را به روی خود بسته‌ام. یعنی من عملا نبسته‌ام، خودش بسته شده است. دنیایی که تو در آن نیستی، می‌خواهم اصلا نباشد‌... مرا بگو که اینقدر خرم و نمی‌فهمم که نوشتن این مطالب خیال تو را ناراحت می‌کند. اصلا مرده‌شور مرا ببرد که به قد و قواره زندگی تو تراشیده نشده‌ام.

-نامه جلال آل احمد به سیمین دانشور، ۱۲ دی ماه ۱۳۳۱

• Like
هر اتفاقی هم که بیفتد، فراموش نکن که آدمی در این جهان هست که همیشه و هر لحظه می‌توانی پیش او برگردی.

-آلبر کامو

• Like
در غیاب تو درِ دنیا را به روی خود بسته‌ام. یعنی من عملا نبسته‌ام، خودش بسته شده است. دنیایی که تو در آن نیستی، می‌خواهم اصلا نباشد‌... مرا بگو که اینقدر خرم و نمی‌فهمم که نوشتن این مطالب خیال تو را ناراحت می‌کند. اصلا مرده‌شور مرا ببرد که به قد و قواره زندگی تو تراشیده نشده‌ام.

-نامه جلال آل احمد به سیمین دانشور، ۱۲ دی ماه ۱۳۳۱

جلال عزیزم، دیشب کاغذت رسید که روغن چراغدان زندگی من است.

-نامه سیمین دانشور به جلال آل احمد

• Like
چیزی برای گوش تو دارم؛
یک بوسه ی بزرگ، یک آغوش و بوسه ای دیگر.

-نامه آنتوان چخوف به اولگا کنیپر

• Like
نمی‌دانستم چرا می‌خواهم بگریم، امّا می‌دانستم اگر کسی با من حرف بزند یا دقیق نگاهم کند یک هفته‌ی تمام خواهم گریست...

- یادداشت ها، سیلویا پلت

• Like
ماریا! عشق، جهان را فتح نمی‌کند اما خودش را چرا. تو خوب می‌دانی، تو که قلبت چنین سزاوار ستایش است، که ما خوف‌انگیزترین دشمنان خودمان هستیم.

-نامه آلبر کامو به ماریا کاسارس

• Like
‏چون دوستت دارم راهی پیدا خواهم کرد تا نور زندگی تو باشم، حتی اگر در تاریک‌ترین و دلگیرترین حال خود باشم.

-‏جسیکا کاتوف

• Like
هیچ کدام از ما دیگر در کار و زندگی و غیره تنها نیست. هر کدام از ما کسی را دارد که فقط با او معنای همراهی را درک می کند.

-نامه آلبر کامو به ماریا کاسارس ۲۳ فوریه ۱۹۵۰

• Like
أَحِبيني بَعیداً عَنْ بِلاد القَهْر والکَبْت، بَعیداً عَنْ مدینتنا التی شَبِعَتْ مِن الموْت، بَعیداً عَنْ تعصُّبها...

دوستم داشته باش، به دور از سرزمینِ رنج و سرکوب، به دور از شهرمان که از مرگ سیراب شد، به دور از نابرابری‌هایش.

-نامه ها، نزار قبانی

• Like
عقب
بالا پایین