-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد مشاور vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,248 پسندها پسندها 9,781 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,122 3/11/26 #41 « هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده، تنهایی اش را محکم تر بغل کرده است. » -آلبر کامو
-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد مشاور vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,248 پسندها پسندها 9,781 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,122 3/11/26 #42 من شب، و تو مآه؛ به تو روشنم. -مولانا
-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد مشاور vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,248 پسندها پسندها 9,781 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,122 3/11/26 #43 « و من خودم را با خستگی تمام از میان این فصل عبور می دهم، فقط به امید نور کم سویی که در دوردست ها می درخشد. » -اولگا کنیپر | نامه به آنتوان چخوف
« و من خودم را با خستگی تمام از میان این فصل عبور می دهم، فقط به امید نور کم سویی که در دوردست ها می درخشد. » -اولگا کنیپر | نامه به آنتوان چخوف
-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد مشاور vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,248 پسندها پسندها 9,781 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,122 3/11/26 #44 دردیست در این سینه که همزاد جهان است... -هوشنگ ابتهاج
-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد مشاور vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,248 پسندها پسندها 9,781 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,122 3/11/26 #45 مادربزرگ اخرای عمرش می گفت: کسی رو دوست داشته باش که وقتی دوست داشتنی نبودی، دوست داشته باشه. -کریمی اعتماد
مادربزرگ اخرای عمرش می گفت: کسی رو دوست داشته باش که وقتی دوست داشتنی نبودی، دوست داشته باشه. -کریمی اعتماد
-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد مشاور vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,248 پسندها پسندها 9,781 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,122 3/11/26 #46 من حتی در فکر هایم برای تو حاشیه های خوش آب و هوا می سازم تا جایی برای نشستن پیدا کنی. -یداله رویایی | نامه به پرویز اسلامپور
من حتی در فکر هایم برای تو حاشیه های خوش آب و هوا می سازم تا جایی برای نشستن پیدا کنی. -یداله رویایی | نامه به پرویز اسلامپور
-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد مشاور vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,248 پسندها پسندها 9,781 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,122 3/11/26 #47 دلم می خواهد همه چیز را بگذارم و بروم طوری که کسی نداند من که هستم. مرا ببخش عزیزم، احساس وحشتناکی دارم. سوار قطار خواهم شد و تمامی وجودم را گریه خواهم کرد. -اولگا کنیپر | نامه به آنتوان چخوف
دلم می خواهد همه چیز را بگذارم و بروم طوری که کسی نداند من که هستم. مرا ببخش عزیزم، احساس وحشتناکی دارم. سوار قطار خواهم شد و تمامی وجودم را گریه خواهم کرد. -اولگا کنیپر | نامه به آنتوان چخوف
-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد مشاور vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,248 پسندها پسندها 9,781 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,122 3/11/26 #48 وقتی کلمات ناتوانند ، بگذار تو را با سکوت بگویم. -نزار قبانی
-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد مشاور vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,248 پسندها پسندها 9,781 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,122 3/11/26 #49 من حقیقتا معنای «دوستت دارم» را نمیدانم فقط میدانم كه يعنی مرا اينجا تنها رها مكن! -نیل غیمان
-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد مشاور vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,248 پسندها پسندها 9,781 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,122 3/11/26 #50 داشتن چیزی برای گفتن و نبودن کسی برای شنیدن، خیلی وحشتناک است! اوج بی کسی است... -دویل ملتن