-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد مشاور vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,252 پسندها پسندها 9,719 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,138 3/20/26 #121 داشتن چیزی برای گفتن و نبودن کسی برای شنیدن، خیلی وحشتناک است! اوج بی کسی است -دویل ملتن
-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد مشاور vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,252 پسندها پسندها 9,719 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,138 3/20/26 #122 تو را دوست داشتم چنان که گویی تو آخرین عزیزانِ من بر روی زمینی. و تو رنجم دادی چنان که گویی من آخرین دشمنانِ تو بر روی زمینم. -غاده السمان
تو را دوست داشتم چنان که گویی تو آخرین عزیزانِ من بر روی زمینی. و تو رنجم دادی چنان که گویی من آخرین دشمنانِ تو بر روی زمینم. -غاده السمان
-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد مشاور vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,252 پسندها پسندها 9,719 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,138 3/20/26 #123 نگران هیچ چیز نباش تو هنوز زیبایی و من هنوز می توانم شعر بنویسم. -رسول یونان
-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد مشاور vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,252 پسندها پسندها 9,719 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,138 3/20/26 #124 من دیروز، حتی هفته پیش و یا ماه پیش بلکه حتی سال پیش، نزدیک به فروپاشی بودم، چون تو کنارم نبودی. -دیدم ماداک، سیامک تقی زاده
من دیروز، حتی هفته پیش و یا ماه پیش بلکه حتی سال پیش، نزدیک به فروپاشی بودم، چون تو کنارم نبودی. -دیدم ماداک، سیامک تقی زاده
-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد مشاور vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,252 پسندها پسندها 9,719 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,138 3/20/26 #125 مرا در قلبت بپذیر، به دور از تمام هیاهوها، مرا پناه بده، حتی اندکی. -آلبر کامو، نامه به ماریا کاسارس
-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد مشاور vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,252 پسندها پسندها 9,719 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,138 3/20/26 #126 آنقدر دوستت دارم که خودم هم نمیدانم چقدر دوستت دارم؛ هربار که میپرسی چقدر؟ با خودم فکر میکنم دریا چطور حساب موجهایش را نگه دارد. - نزار قبانی
آنقدر دوستت دارم که خودم هم نمیدانم چقدر دوستت دارم؛ هربار که میپرسی چقدر؟ با خودم فکر میکنم دریا چطور حساب موجهایش را نگه دارد. - نزار قبانی
-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد مشاور vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,252 پسندها پسندها 9,719 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,138 3/20/26 #127 محبوبِ من! مثل شادی نباش که میگذرد و پنهان میشود، مثل غم باش و با من بمان. -غاده السمان
-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد مشاور vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,252 پسندها پسندها 9,719 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,138 3/20/26 #128 «و چنین از دنیایی که یا قلبم باید بشکند و یا باید بدل به سرب شود، کوچ میکنم.» -یادداشت خودکشی نیکلاس کامفورت| ۱۳ آوریل ۱۷۹۴
«و چنین از دنیایی که یا قلبم باید بشکند و یا باید بدل به سرب شود، کوچ میکنم.» -یادداشت خودکشی نیکلاس کامفورت| ۱۳ آوریل ۱۷۹۴
-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد مشاور vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,252 پسندها پسندها 9,719 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,138 3/20/26 #129 ما آبستن امید فراوان بودهایم، دریغا که به روزگار ما کودکان، مُرده به دنیا میآیند! -احمد شاملو
-Taraneh مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار منتقد مشاور vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,252 پسندها پسندها 9,719 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,138 3/20/26 #130 هیچ کدام از ما دیگر در کار و زندگی و غیره تنها نیست. هر کدام از ما کسی را دارد که فقط با او معنای همراهی را درک می کند. -نامه آلبر کامو به ماریا کاسارس | ۲۳ فوریه ۱۹۵۰
هیچ کدام از ما دیگر در کار و زندگی و غیره تنها نیست. هر کدام از ما کسی را دارد که فقط با او معنای همراهی را درک می کند. -نامه آلبر کامو به ماریا کاسارس | ۲۳ فوریه ۱۹۵۰